BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ’TAN, CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Aziz Milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazdığı dünyada eşi ve benzeri görülmemiş İstiklâl ve İstikbal destanı sonucunda, eğilmez başına taç yaptığı Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

 

Vatan, bayrak ve mukaddesatı uğruna hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ve her türlü zorluğa göğüs geren Milletimizin kahraman evlatları Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Kıbrıs’tan Tel Abyad’a, Resulayn’a kadar tarihinin her döneminde asil ve kararlı duruşuyla insanlığa barış, huzur, güven ve umut olmuştur.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “fikren ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli” muhafızları olarak gösterdiği Türk Gençleri, eğitimden sağlığa, ekonomiden teknolojiye her alanda Büyük ve Güçlü Türkiye’mizin kalkınması İçin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Aziz Milletimizin belirlediği hedeflerine hiç durmadan ve yorulmadan koşuyor olduğuna şahit olmanın verdiği heyecan ve bir olmanın, iri ve diri olmanın onur ve gururuyla ülkemizi, muasır medeniyetler ötesine taşıyacağımıza inancım tamdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere İstiklal Savaşı ve 15 Temmuz kahramanlarını, kanlarıyla ve canlıları ile bu toprakları bize Vatan yapan Aziz şehitlerimizi sonsuz rahmet, kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizin baş tacımız emanetlerini minnetle anıyor, Bafralı hemşehrilerim nezdinde tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

 

Bunları da sevebilirsiniz