BAFRA MİNİBÜSÇÜLER BİRLİĞİNE ZİYARET

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Minibüsçüler Birliğini ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

 

Bafra Minibüsçüler Birliği Odası Başkanı Ahmet Can, yönetimi ve minibüsçüler ile Minibüsçüler Odasında bir araya gelen Başkan Kılıç’a Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt da eşlik etti.

 

Bafra Minibüsçüler Birliği Odası Başkanı Ahmet Can, ”Belediye Başkanımızın her davetimize icabet etmesi, sorunlarımızı ve beklentilerimizi dinlemesi, destek vermesi birlik üyelerimiz başta olmak üzere tüm şoför arkadaşlarımızın tarafından takdirle karşılanıyor. Bu günde bir araya gelerek aynı doğrultuda istişarede bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum ”Dedi.

 

 

Başta Otopark hizmetleri olmak üzere, İlçede kısa sürede özellikle trafik konusunda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, “Her kesimin kendi çalışma alanı ile ilgili irili ufaklı sorun ve beklenti içinde olduğunun farkındayız. Bafra Minibüsçüler Birliği Odası Başkanı Ahmet Can, minibüsçü ve diğer şoför kardeşlerimizle her fırsatta bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunuyoruz. Karşılıklı anlayış, fikir üretme ve saygı çerçevesinde hareket edildiğinde İlçenin çözülmeyecek sorunu yok.” Dedi.

 

 

 

 

Bunları da sevebilirsiniz