Bafra’da 25 BİN Öğrenci Karne Aldı

Samsun’un Bafra ilçesinde okullarında 2018 – 2019 Eğitim, Öğretimin sona girmesiyle birlikte 25 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Bafra ilçesinde eğitim – öğretim veren Mustafa Kemal İlkokulunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karne töreni tertip edildi.

Karne töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu “ ilçemiz genelinde toplam 25 bin öğrencimizin karnelerine kavuşmaları ile birlikte 2018-2019 Eğitim Öğretim yılını tamamlamış oldu. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız olan sizler elbette her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz.Her zaman bu bilinçle hareket eden devletimiz tüm imkânlarını sizler için seferber etmektedir. Her biriniz bizim için ayrı bir değer ayrı bir cevherdir” dedi.Konuşmanın ardından Mustafa Kemal İlkokulunda dereceye giren öğrencilere karneleri ve hediyeleri Bafra ilçe Kaymakamı Ahmet Adanur tarafından verildi. Okulda spor alanında dereceye giren öğrencilere ise hediyelerini Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen verdi.

Protokol daha sonra sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini takdim ettiler.

Bunları da sevebilirsiniz