Bafra’da Robotik ve Kodlama Festivali

Samsun’un Bafra ilçesin de 17 okulun katılmış olduğu ve 100 projenin yer aldığı Bafra Robotik Kodlama Festivali 15 Temmuz Demokrasi Şehitler Kent Meydanında gerçekleşti.

Festivalin açılış konuşmasını gerçekleştiren Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,” yaklaşik 17 Okulumuzla birlikte yapmış olduğumuz üst düzey 100 kodlama ve robotik projelerini ilçemizde sergilemenin mutluluğunu ve gururunuz yaşıyoruz.Bu günümüzün dünyasında artık Teknoloji ürünlerinin Eğitim,Sağlık,Sanayi, Askeri gibi bir çok alanla kullanılması bize açıkça”Teknolojiye Hükmeden Dünyaya Hükmeder” algısını fazlasıyla oluşturuyor ifadelerini kullandı.
Program konuşmanın ardından açılış kurdelesini Bafra ilçe Kaymakamı Ahmet Adanur,ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve siyasi parti başkanları gerçekleştirdi. Kurdele kesimin ardından 17 Okulun açmış oldukları standlar protokol ve davetliler tarafından gezildi.

Festivala, Bafra ilçe Kaymakamı Ahmet Adanur, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ertürk, Siyasi Parti Başkanları, Bafra ilçe Jandarma Komutanı Yzb Serkan Erbaş,Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz