Başkan Genç’in Projeleri Hazır

Canik’te AK Parti ailesi biraraya geldi. Kahvaltıda AK Parti mensuplarıyla buluşan Başkan Osman Genç, “Şehirleri kalkındıracak olan yerel yönetimlerdir. Projelerimiz şimdiden hazır” dedi.

 

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Teşkilatı yönetimi ve üyeleri, mahalle temsilcileri, meclis üyeleri ile Canik Kültür Merkezi’nde verilen kahvaltıda buluştu. Başkan Genç’in yanısıra AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler’in de katıldığı yemekte önümüzdeki yerel seçimlerin önemine işaret edildi. 15 yıl boyunca omuz omuza birlikte çalıştığımız, her seçimde oylarımızı birlikte arttırdığımız teşkilat mensuplarımızla inşallah önümüzdeki seçimde de güzel işleri birlikte başaracağız. Şehrimizi daha yukarılara taşımak için çalışıyoruz” dedi.

 

‘UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK’

Canik’in teşkilat-belediye uyumu konusunda örnek gösterilen bir ilçe olduğunu vurgulayan Başkan Osman Genç, “Siyaset halkı ve Hakk’ı yönetme sanatıdır. İdeali olan bir partinin mensupları olarak ideali olan bir siyaset anlayışına sahibiz. Canik’te 15 yıldır Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde ortak akılla, birlikte, çok güzel işler başardık. Çünkü başarının altında ekip ruhu yatar. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde de bu başarı artarak devam edecektir” dedi.

 

ŞEHİRLERİN ROLÜ BÜYÜK

Ülkelerin kalkınmasında şehirlerin rolünün büyük olduğuna dikkat çeken Başkan Genç, “Türkiye’nin hedeflerinin gerçekleşmesinde şehirler büyük önem taşıyor. çünkü kalkınma yerel başlar. Şehirleri kalkındıracak olan ise yerel yönetimlerdir. Bu bakımdan, şehirlerin yarıştığı günümüzde şehrimizi daha yukarılara taşımak için çalışıyoruz. Eğitimden kültüre, turizmden modern yaşam alanlarına kadar bir çok alanda yaptığımız yatırımların yanında şehrimizi geleceğe hazırlayacak projelerimizi de şimdiden hazırladık” diye konuştu.

 

ELER’DEN BAŞKAN GENÇ’E TEŞEKKÜR

Samsun’un gelişmesine yaptığı katkılardan dolayı Başkan Genç’e teşekkür eden AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de, şunları söyledi: “Canik’in 15 yıl önceki halini herkes biliyor. Bu ilçeye gelmeye çekinenler şimdi Canik’i tercih ediyor. Yapılan bütün kültür, eğitim, spor, ticaret, sağlık hizmetlerinin altında imzası olan Başkanımız Osman Genç, AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğini sergilemiştir. İlçemizi hayallerin de ötesine taşıyan ve şehrimizin gelişmesine katkıda bulunan Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”

 

Bunları da sevebilirsiniz