Başkan Genç’ten ilçe turu

 

Samsun’un bütüncül gelişmesi gerektiğini her fırsatta dile getiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçeleri tek tek geziyor. Atakum ve İlkadım ilçelerini ziyaret eden Başkan Genç, Başkan İshak Taşçı ve Başkan Erdoğan Tok’a “Yakın Gelecekte Samsun” kitabını verdi.

 

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun’un ilçelerini tek tek geziyor. Şehrin yerel yöneticisi olarak Samsun’un bütüncül gelişmesi yönünde hazırladığı öneri projeleri ile dikkat çeken Başkan Genç, Atakum ve İlkadım ilçelerini ziyaret etti. Ziyaretlerinde ilçenin yöneticileriyle ve vatandaşlarla da görüşen Başkan Genç, şehrin gelişimi konusunda fikir alış verişinde bulunuyor.

 

İLÇELERİ ÖNEMSİYORUZ

Atakum’da Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret eden Başkan Genç, Atakum’un gerek sahili gerekse konumu itibariyle Samsun’un en önemli ilçelerinden birisi olduğunu belirten Başkan Genç, “Samsun’un geleceği için ilçelerimizi önemsiyoruz. Her bir ilçemizin ayrı ayrı değerleri var. Atakum da bu ilçelerimizden birisi. Gerek sahilleri gerekse doğal güzellikleri ile Atakum, Samsun’un geleceğinde önemli bir yere sahip” dedi.

 

İLKADIM, ŞEHRİN TARİHİ HAFIZASI

Ziyaretlerinde ilçenin dinamikleriyle biraraya gelen Başkan Genç, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. İlkadım’ın, Samsun’un tarihi hafızasını oluşturan bir ilçe olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, “Şehirlerin de tıpkı insanlar gibi geçmişi vardır. İlkadım, Samsun’un tarihi hafızasıdır. Bu bakımdan bu güzel ilçemiz şehrimiz için ayrı bir anlam ifade etmektedir” diye konuştu.

 

ASL-I SAMSUN PROJESİ

Samsun ilçeleri için de öneri projeleri olduğunu ifade eden Başkan Genç, “Saathane ve Bedestan bölgesinde uygulanacak Aslı-Samsun projesi de şehrimizin kimliğini öne çıkaracaktır. Çünkü Saathane çevresi Selçuklular tarafından kurulan bir bölgedir. Şehrimizin tarihi değerlerini mutlaka turizme kazandırmalıyız. Asl-ı Samsun da bu şehrin geçmişini bugünle buluşturacak bir projedir. Aynı zamanda bir ticaret merkezi olan bu bölgemizin ticaret özelliğini de öne çıkaracaktır, diğer illerden ve Karadeniz ülkelerinden insanları kendine çekecektir” şeklinde konuştu.

 

YAKIN GELECEKTE SAMSUN KİTABI

Başkan Osman Genç, ziyaretlerinde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile AK Parti İlçe Başkanlarına Samsun ve ilçeleri ile ilgili projeleri içeren Yakın Gelecekte Samsun kitabını verdi. Başkan Erdoğan Tok da, Başkan Genç’e Saathane’de bulunan Saat Kulesi işlemeli tablo hediye etti.

 

Bunları da sevebilirsiniz