BAŞKAN HAMİT KILIÇ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Mesajında “Bayram ile birlikte gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm sıkıntılarınız gitmiş olsun. Yüzünüzde daima gülümseme, kalbinizde huzur olsun.” ifadelerinde bulunan Belediye Başkanı Hamit Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna geldik. Artık 11 ayın sultanı Ramazan ayına veda ediyoruz.

 

Ramazan ayı içerisinde birçok güzelliğe şahitlik ettik. Halkımızla, iftar sofralarımızda ve teravihlerde bir araya geldik. Vatandaşlarımızın evlerine misafir olduk. Ramazan Ayının 14’ünü 15’ine bağlayan akşam Sele Sepet etkinliğimizi gerçekleştirdik. İlçe Müftülüğümüz ile birlikte düzenlediğimiz özel programla Kadir Gecemizi 15 Temmuz Demokrasi Meydanımızda idrak ettik. Program öncesi aynı alanda yaklaşık 5.000 kişilik büyük halk iftarımızı yaptık, vatandaşlarımızla sofralarımızı paylaştık. Ramazan ayının coşkusunu doya doya yaşadık. Şimdi ise Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Şimdi ise birlik ve beraberliğimize vesile olan bu özel günleri sevdiklerimizle geçirerek daha anlamlı hale getirmeliyiz. Eş, dost, akraba ziyaretleri gerçekleştirip, bu mübarek günlerde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Büyüklerimizin gönüllerini ve hayır dualarını alarak bir bayram geçirelim, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürelim. Bu özel günleri, geceleri ve bayramları, insanların yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Farklı coğrafyalarda sıkıntı çeken, zulüm ve baskı altında kalan insanların olduğunu da unutmuyor, onların acılarını kalbimizde paylaşıyoruz. Aziz milletimiz bu insanlara Ramazan ayında da değişik vesilelerle el uzatmış, dünya mazlumlarının yanında olmayı sürdürmüştür. Bu vesile ile dünya mazlumlarının bir an evvel barışa ve huzura kavuşmalarını temenni ediyoruz. Onlar huzura kavuşsun ki bizler de huzur bulalım. İşte o zaman bayramlar bayram olur.

 

Bayram ile birlikte gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm sıkıntılarınız gitmiş olsun. Yüzünüzde daima gülümseme, kalbinizde huzur olsun.

 

Bunları da sevebilirsiniz