BAŞKAN KILIÇ “BİZ BİR BÜTÜNÜZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Göreve geldiği ilk an itibariyle ortak akla, şehrin bütününü kucaklayan hizmet anlayışı ile dikkat ve takdir toplayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, merkez ya da dış mahalle gözetmeksizin eşit ölçüde adımlar atarak, ayrım yapmaksızın çalışmalarına devam ediyor.

 

ORTAK AKIL VAZGEÇİLMEZİ

Başkan Kılıç her fırsatta ifade ettiği sorunların giderilmesi noktasında el birliği, gönül birliği ve ayırım yapmaksızın ortaya konan eşit hizmet anlayışını tüm birimlerde hâkim kılmış durumda.

 

Şehir merkezinde sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alış verişinde olmayı alışkanlık haline getiren Balkan Kılıç, dış mahallelerde de sorunları, talep ve şikâyetleri yerinde incelemek için de dış mahallelere ziyaretler gerçekleştiriyor.

 

SÜREKLİ İSTİŞARE İÇERİSİNDE

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, daha önce köy olan ve yasayla mahalle statüsüne geçerek belediye sorumluluk alanına giren; Terzili, Kuşluğan, Kamberli, İlyaslı, Ortadurak, Türkköyü Mahallelerimizde ve Elmacık mevkiinde gerçekleştirilecek yol çalışmaları öncesinde incelemeler yaparak, vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

 

Başkan Kılıç’ın inceleme ve istişarelerine Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tokgöz, Şaban Hüryaşar ve Fen İşleri Müdürü Gökhan Ünal’da hazır bulundu.

 

TEK KRİTER ACİLİYET

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Mahallelerin öncelikli ortak sorunlarının yol, sulama suyu ve içme suyu olduğu aşikar, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’in de katılımı ile daha önce yaptığımız geniş katılımlı toplantımızda tüm mahallelerimizin sorunlarına vakıfız .Aciliyet durumuna göre her sorunun çözümü için yoğun yürekten bir gayret içerisindeyiz” Dedi.

 

BAŞKAN KILIÇ: “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Sorunların tespiti ve çözümü noktasında tek kriterlerinin aciliyet olduğunun altını çizen Başkan Kılıç “Sorunların yerinde tespiti çözüme odaklanmamız konusunda bizleri doğru yönlendirecektir. Bu doğrultuda mahallelerimizi Başkan yardımcılarım, birim müdürlerim ile birlikte ziyaret ederek, muhtarlarımızdan, mahalle sakinlerimizden sorunları dinliyor, yerinde değerlendiriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz sürekli bilgi alış verişi içerisindeyiz. Büyükşehir Belediyemiz, Bafra Belediyemiz, Muhtarlarımız, mahalle sakinlerimiz ile güç birliği ederek tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz bir bütünüz birlikte başaracağız ” dedi

 

Bunları da sevebilirsiniz