BAŞKAN KILIÇ, ÇAT KAPI İFTAR SOFRASINDA

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve eşi Asuman Kılıç, ilçenin Altınkaya Mahallesinde ikamet eden bir ailenin kapısını çalarak iftar misafiri oldu.

 

Belediye Başkanı Hamit Kılıç eşi ile birlikte Ramazan Ayının dördüncü akşamı Altınkaya Mahallesinde oturan Çağlayan ailesinin çat kapı misafiri oldu.

 

Başkan Kılıç iftar sonrası yaptığı açıklamada, Ramazan ayı içerisinde farklı zamanlarda bu ziyaretleri sürdüreceğini belirterek, “İçerisinde bin aydan daha hayırlı bir geceyi barındıran bu mübarek ayda, iftar sofralarımızı bereketlendirmek, sevgi ile kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek için daha fazla gayret göstermeliyiz. Bu anlamda ben de vatandaşlarımıza çat kapı misafir olarak iftar sofralarında onlarla birlikte olmak, ramazanın manevi hazzını vatandaşlarımızla paylaşmak istiyorum.” dedi.

 

Başkan Hamit Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu yıl her mahallede ayrı iftar programı düzenlemeyi düşünmediğimizi daha önce belirtmiştim. Ancak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın Aşevimiz ve Kavakpınar Mahalle Muhtarlığı önünden iftar ve sahur yemeklerini alabilecekleri iki ayrı nokta oluşturarak her gün 2.000 kişilik yemek dağıtımlarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanında Aşevimizde de yolda kalan veya evine yetişemeyen halkımıza da iftar yemeği veriyoruz. Değişik mahallelerde eda ettiğimiz teravih namazı sonrası vatandaşlarımızın çay muhabbetlerine ortak oluyoruz.

 

Bu yıl mübarek Kadir Gecesi’nde, 15 Temmuz Demokrasi Meydanımızda büyük bir iftar programı düzenleyerek halkımızla sofralarımızda buluşacağız. İftarın ardından aynı yerde İlçe Müftülüğümüzle birlikte bir program icra ederek inşallah geceyi huşu içerisinde geçireceğiz.”

 

İftarda Çağlayan ailesinin misafiri olan Başkan Kılıç sözlerini şöyle tamamladı: “Bizlere kapılarını ve gönüllerini açan, sofralarını bizimle paylaşan Çağlayan ailesinin değerli fertlerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah hepimizin niyetlerini ve ibadetlerini kabul eylesin.”

 

Aile ise, Başkan Kılıç ve eşine ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Bunları da sevebilirsiniz