Başkan Zihni Şahin, SASKİ’de

‘Kırsalda durmak yok!..’

SASKİ’yi ziyaret eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “İlçelerimizi sadece altyapı olarak değil sosyal, kültürel ve ekonomik olarak da kalkındırmak zorundayız” dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, SASKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Şahin, “Halkımıza var gücümüzle hizmet etmeye devam ediyoruz. Büyükşehir olarak hizmet mücadelemizde SASKİ, çok önemli bir noktada bulunuyor” dedi.

Başkan Zihni Şahin, SASKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Genel Müdür Kamil Demircioğlu ve genel müdür yardımcıları ile daire başkanlarının da yer aldığı görüşmede Başkan Zihni Şahin’e SASKİ çalışmalarıyla ilgili detaylı bir sunum yapıldı.

SASKİ’NİN İŞLEVİ VE ÖNEMİ
“Samsun’a hizmet etmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. SASKİ Genel Müdürlüğümüze bugün yaptığımız bu ziyarette kurumumuzun sorumluluk alanında devam eden çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler edindik. Büyükşehir kurumu olarak halkımıza hizmet mücadelemizde SASKİ’nin işlevi ve fonksiyonu çok önemli. SASKİ, özellikle kırsal alandaki başarılı çalışmalarıyla hizmet alanında önemli bir noktada bulunuyor” dedi.

KIRSAL KALKINMA SÜRÜYOR
‘Günü kurtarma’ adına yapılan çalışmaların artık geride kaldığını, böyle bir duruma kesinlikle izin vermeyeceklerini ifade eden Zihni Şahin, “Bütünşehir Yasası ile birlikte kırsal kalkınma mücadelesi de hız kazandı. İlçelerimizin sadece altyapı değil sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmalarına da katkı sağlamak zorundayız. Bu bilinç içerisinde çalışmalarımızı aralıksız ve eksiksiz sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz