Başkan Zihni Şahin’den Atakum için 100’üncü yılda 100 PROJE

Başkan Zihni Şahin’den Atakum için 100’üncü yılda 100 PROJE

‘ATAKUM KALKINACAK
ATAKUMLU KAZANACAK!..’

Samsun’da, Cumhur İttifakı’nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Kamalı Mahallesi’nde coşkusu bir kalabalığa seslendi: 100’üncü yılda 100 proje ile Atakum’a kendi tarihini yazdıracağız!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, görkemli mitinglerine bir yenisini daha ekledi. Şahin, Kamalı Mahallesi’nde kendisine büyük destek veren halka, “100’üncü yılda 100 proje ile Atakum’a kendi tarihini yazdıracağız” diye seslendi.

KAMALI MAHALLESİ’NDE COŞKULU MİTİNG
Başkan Zihni Şahin, beraberinde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ile birlikte geldiği Kamalı Mahallesi’nde yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Zihni Şahin, coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada projelerini anlatarak vatandaşlardan pazar günkü seçim için destek istedi.

KİMSEYİ RENCİDE ETMEDEN…
Atakum’un her noktasına ulaşmak, ‘gönüllere dokunmak’ için gece gündüz, sıcak soğuk demeden çalışmaya devam ettiklerini belirten Zihni Şahin, “Kimse yok mu diyen hiçbir insanımızı yalnız bırakmayacağız. Sosyal belediyeciliği yaygınlaştıracak, gerçek ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaşacağız. Bunu yaparken kimseyi rencide etmeyeceğiz” dedi.

ATAKUMLU ÇALIŞACAK, ATAKUM ESNAFI KAZANACAK
Atakum’da ekonomik hayatı canlandıracaklarını, esnafın ekonomik girdilerini artıracaklarını söyleyen Zihni Şahin,”Belediyemize ait sosyal tesisler ve işletmeler kim ve nerede olursa olsun belediyemiz tarafından işletilecek. Buralarda Atakumlular istihdam edilecek ve alış verişlerimiz Atakumlu esnaftan yapılacak” diye konuştu.

Başkan Zihni Şahin, 10 ana başlıkta topladığı projeleriyle ilgili olarak da şunları söyledi:

“Bilim ve teknoloji merkezinden, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için ATAKART’a, güvenli çocuk parklarından, güney kente, bisiklet dostu Atakum’dan uyumayan kütüphaneye, engelsiz Atakum’dan kadın el sanatları satışlarına, küçük sanayi sitesinden, Oyunland’a, akvaryumdan Deniz Feneri’ne, koru ve parklardan – millet bahçesine, meslek edindirme kurslarımızdan organik pazarlara oto parktan alış verişe uygun cadde ve sokaklarımıza, festivallerden kültür ve sanat kurslarına, kültür merkezine Atakum’un sosyal yaşamını derinden etkileyecek projelerimiz hazır.

KIRSALDA ÜRETİCİYE TAM DESTEK
Ayrıca tarım ve hayvancılığın desteklenmesinden alım garantili sözleşmeli ürün modeline, canlı hayvan pazarından aşevine, emekliler için sosyal tesislerimizden Kocadağ’a sosyal tesislerimize pek çok önemli projemizi Allah’ın izniyle hayata geçireceğiz.

Kaykay parkuru, engelli oyun alanları, kadın hayatın içinde projeleri, kampüs alanları oluşumunun desteklenmesi, botanik bahçeler, spor ve alt yapı spor tesisleri, akıllı şehir ve ulaşım uygulamaları, ücretsiz wi-fi ve şarz istasyonları Atakumluların hizmetinde olacak.”

CUMHURİYETİN BÜTÜN DEĞERLİ VE ATAKUM!
Başkan Zihni Şahin, konuşmasının son bölümünde ise 19 Mayıs 1919’un yıldönümüne değindi. Başkan Şahin, şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin destanı, 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu topraklarda başladı. Biz Cumhuriyeti kuran iradenin şehriyiz. Cumhuriyetle beraber büyüdük. Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün değerlerini yaşadığımız Atakum’da, milli mücadelemizin başlangıcının 100’üncü yılı olan 19 Mayıs 2019’u coşkuyla kutlayacağz. Atakum’u Cumhuriyeti’mizin 100’üncü yılı olan 2023’e hazırlayacağız. Millet sevdası, vatan aşkı, özgürlüğünden taviz vermeme, bütün inançlara kucak açma, birlikte yaşama kültürü Atakum’un karakteridir.

AL BAYRAĞIN GÖLGESİNDE, BAŞIMIZ DİK…
Büyük Türk milletinin yeniden doğduğu Samsun’un sevdalısı olarak, ülkümüz, al bayrağımızın gölgesinde başı dik, geleceğe güvenle bakan, kendi tarihini yazan bir Atakum olmaktır. Atakum için sevgiyle birlikte yürüyecek ve birlikte başaracağız.”

Bunları da sevebilirsiniz