Belediye Başkanı Aday Adayları ile Yemek Programı Haberi

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur Yerel Seçimlerin yaklaşması ile birlikte ilçemizde Ak Parti Belediye Başkanı Aday Adaylarına birlik ve beraberlik anlayışıyla Yemek programı düzenledi.

İlçenin Keyf-i Seyyah  Evimizde düzenlenen programa Belediye Başkanım Mustafa Belur ile Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe başta olmak üzere Ak Partiden Belediye Başkanlığı Aday Adayı olan  Cemal Güler,  Ayşe Soycan,  İmdat Atmaca, Hakan Özcan,  Halil Kalaycı,  Abdül Kerim Seven ve  Mehmet Arslan katıldı.

İlçemizde partimizden bu kadar aday adayının çıkması Partimiz açısından zenginliktir diyen Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur “ Bugün burada, birlik ve beraberliğin en güzel örneği sergileniyor. İşte Ak Partinin siyasi ahlakı da bunu gerektiriyor. Aday Adaylığı sürecinde tüm arkadaşlarımız ilçemize hizmet için yola çıktı ve her birimizin ortak amacı ilçemize en iyi hizmeti sunmak. Bunu yaparken de kardeşliğimizi ve dostluğumuzu çiğnemeden, aynı davanın neferleri olarak büyük bir olgunlukla sürdürüyoruz. Meselemiz sen ya da ben davası değil. Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğini yaptığı bu butlu davanın birer neferleri olarak ilçemize ve ilçemizin değerli sakinlerine hizmetlerin en güzelini kazandırmak için seferber oluyoruz. Hepimizin orta gayesi bu millete hizmetkar olabilmektir. Bu heyecanlı yarışın sonunda hepimiz hep birlikte partimizin başarısı için gayret edeceğiz. Birbirimize hizmette refik olacağımızı rakip olmayacağımızı göstermek ve kardeşliğimizi pekiştirmek için bir aradayız.

Ayvacık’ımıza hizmet etmek zor ve meşakkatli bir görev olmasından dolayı bu göreve aday olan arkadaşlarıma Belediye Başkanlığı nasip olursa ne kadar meşakkatli ve bir o kadarda heyecanlı, gurur ve onur verici bir görev olduğunu göreceklerdir. Birliğimizin daim olmasını temenni ediyor sürecin İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Allah’ın izni, hemşehrilerimizin de dua ve destekleri ile inşallah çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.  Aday adaylarımıza çıktıkları bu kutlu davada başarılar diliyorum. ” dedi.

Samimi bir yemek ortamında gerçekleşen toplantıda birlik ve beraberliğin yanında İlçenin ortak sorunları ve çözüm önerileri üzerinde de karşılıklı istişarelerde bulundular. Seçim sürecini,  izlenmesi gereken yol ve yöntemleri de konuşuldu.

Ak Parti Aday Adayları Cemal Güler, Ayşe Soycan, İmdat Atmaca, Hakan Özcan, Halil Kalaycı, Abdul Kerim Seven ve Mehmet Arslan Belediye Başkanı Mustafa Belur’a birlik ve beraberlik adına hazırladığı güzel ortam için teşekkür ettiler.

Daha sonra hep birlikte fotoğraf çekinmelerinin ardından program sona erdi.

Bunları da sevebilirsiniz