Bursa Güzellik Yarışmasına Kilitlendi

3 Mayıs 2019 tarihinde Bursa Çelikpalas Otel’de gerçekleştirilecek olan, Miss Koza Of Turkey Güzellik ve Zarafet yarışması sebebiyle Bursa heyecanlı bir bekleyişe sahne oluyor.

Güzellik yarışmalarının önemli misyonlarından olan, ülke, şehir, tanıtımı, sosyal sorumluluk ve güzellik, moda, televizyon, sanat dünyasına yeni yüzler kazandırma, bazı büyük markalar dışında gerçekleştirilmediği ortadadır. İşte böyle bir ortamda bu yarışmanın her yıl farklı bir konsept, farklı bir görsel şovlar, etik ve ahlak kurallarına bağlı, spekülasyon ve dedikodulara mahal vermeyen bir anlayışla kendinden emin adımlarla ilerleyişini sürdürecek bir organizasyon olması hedeflemektedir.

Bu yıl Bursa’da ilki gerçekleştirilecek olan Miss Koza of Turkey güzellik ve zarafet yarışması Bursa’nın kültürel, tarihi, turistik özelliklerinin ülke ve dünya çapında tanıtımına katkı sağlayacaktır. Güzeller kamp haftası boyunca Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerini ziyaret edecektir. Final gecesinde güzeller birinci olmak için yarışırken sahne performansları ve konser sergilenecekti.

Miss Koza of Turkey Bursa organizasyonu finale kalan 20 yarışmacı ile 7 günlük kamp süresi ve kamp süresi sonunda yapılacak olan yarışmanın final akşamında da kraliçe seçilen güzel tacını alacaktır. Türk moda dünyasının önemli tasarımcıları, popüler sanatçı ve ünlü isimler jüride yer alacaktır.

Bunları da sevebilirsiniz