Canik’ten kırsala yatırımlar sürüyor

Canik Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve rahat ulaşım sağlamaları için kırsal mahallelerdeki yol bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 12 mahallede 40 kilometre sathi kaplama yapıldı.

 

Kırsal mahallelere sosyal, kültürel ve fiziki yatırımlarını devam ettiren Canik Belediyesi, 12 mahallede yaptığı yol iyileştirme çalışması ile vatandaşların hayatını kolaylaştırdı. Son üç ayda yapılan çalışma ile kırsal 12 mahallenin yolunda sathi kaplama yapıldı. Modern yöntemlerle kara yolları standartlarına uygun olarak yürütülen çalışmalar kapsamında 40 kilometre uzunluğunda sathi kaplama yapıldı.

 

40 KM SATHİ KAPLAMA YAPILDI

Belediye olarak şehrin merkezi ile birlikte kırsal mahallelerde de önemli çalışmalar yaptıklarına işaret eden Başkan Osman Genç, “bugüne kadar onlarca mahallemizde hanım konakları, sıbyan mektepleri, çocuk oyun alanları, spor tesisleri, cami ve okul çevre düzenlemeleri, pazar yerleri gibi bir çok fiziki, sosyal ve kültürel çalışmalar yaptık. Bunların yanında kırsal mahallelerimizde ulaşım anlamında da çalışmalar yapıyoruz. Son üç ayda 12 mahallemizde yaptığımız 40 kilometre sathi kaplama ile yollarımız vatandaşlarımız ve araç trafiği için daha güvenli ve konforlu hale geldi” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz