DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 145. MERKEZİNİ AVŞA ADASI’NDA AÇTI!

Dünyanın her ülkesinde temsilcilikleri olan Dünya Değişim Akademisi’nin 145. merkezi Balıkesir’e bağlı Avşa Adasında açıldı! Marmara denizinde yer alan turistik Avşa Adası’nda gerçekleşen açılışla, adada dünyanın en güçlü değişim teknikleri de uygulanmaya başlıyor.

Değişim Uzmanları, artık Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Avşa Adası’nda da herkesi değişime davet ediyor. Hayallerinizi gerçekleştirmek için değişime kucak açın diyen Uzmanlardan güzel bir mesaj var:“… “Eğer hayatınızı değiştirmek için bir değişim yaşamak istiyorsanız, önce değişime karşı olan direncinizin farkına varın. Değişimin önündeki en büyük engel alışkanlıklardır. Birey değişime uyum sağlayıp başarılı olmak için alışkanlık zindanından çıkmalı ve alışkanlıklarının üstesinden gelebilmelidir…” Değişim Nedir ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Avşa Adası’nda uygulanacak Değişim Sanatı çalışmalarında temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi, Avşa Adası’na tatile gelenlere de pratik ve teorik sunumları; bilgili, deneyimli ve motivasyon dolu Değişim Uzmanları ile hizmet verecek. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu yarınlara adım atabilirsiniz.”

Değişim Uzmanı olmak isteyenler için Yeniyüzyıl Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen en yakın Değişim Uzmanlığı eğitim tarihleri:

23-30 Eylül 2019 İzmir

09-16 Aralık 2019 İstanbul

Daha fazla bilgi için: Tel. 0533 258 77 72 – 0507 601 62 99 info@dunyadegisimakademisi.com

NEDEN DEĞİŞİM UZMANI OLALIM?

Herkes dünyanın değişmesini, kavga ve savaşların bitmesini, insanların mutlu ve huzurlu olmasını istiyor. Burada altın anahtar kendini değiştirmektir. Bu, toplumun değişmesine neden olacaktır çünkü her birey toplumun bir parçasıdır.

Bunları da sevebilirsiniz