FATSA BELEDİYESİNDEN ARAÇ FİLOSUNA 21 MİLYON TL’LİK DEV YATIRIM

Fatsa Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve maliyetleri düşürmek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Belediye envanterine; 1 greyder, 1 silindir ve 1 lowbet olmak üzere toplam 3 yeni hizmet aracı daha eklendi. Toplam 21 milyon TL’lik yatırımla alınan bu araçların belediyeye önemli ölçüde tasarruf sağlayacağı belirtildi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yaptığı açıklamada, yeni araç yatırımıyla belediye bütçesine ciddi katkı sağlandığını vurguladı. Başkan  İbrahim Etem  Kibar açıklamasının devamında “Fatsa’mızın her noktasına daha hızlı, verimli ve ekonomik hizmet sunmak adına araç filomuzu kendi öz sermayemizle güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu araçlar sayesinde yıllık kira bedeli 12 milyon TL olan bir maliyeti ortadan kaldırarak önemli bir tasarruf elde ettik.” dedi.

‘150 MİLYON TL’LİK KALICI DEMİRBAŞ YATIRIMI’
78 aylık görev süresi boyunca belediye envanterine 24 kamyonet, 19 kamyon, 12 iş makinesi ve 7 hizmet aracı olmak üzere toplam 62 araç ve iş makinesi kazandırdıklarını belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar. “Bu yatırımların toplamda 150 milyon TL’lik kalıcı bir demirbaş değeri oluşturduk. Hizmette sürekliliği, kaynakların doğru kullanımını ve belediyemizin mali gücünü artıracak bu adımla Fatsa’mıza kalıcı bir değer daha kazandırdık.” Yeni araçlarımızın belediyemize, çalışma arkadaşlarımıza ve güzel ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Fatsa Belediyesi’nin yeni araçlarıyla birlikte, ilçede yol yapım ve altyapı çalışmalarının daha etkin yürütülmesi hedefleniyor.
Köksal ÖNER

 

Bunları da sevebilirsiniz