GAZİPAŞA MAHALLESİ KALDIRIM ÇALIŞMALARI

Bafra Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü belirlenen program dâhilinde ilçe genelini kapsayan kaldırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin Gazipaşa mahallesindeki Karakullukçu Sokak, Şehit Tolga Pehlivan Sokak, Şehit Adem Yıldız sokakta 2000 m2 lik kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

İlçede Cumhuriyet Bayramı kutlamaları denildiğinde akla ilk gelen mahalle olan Gazipaşa’da Cumhuriyet’in 95.yılını kutlamaya sayılı günler kala, ilgili alanda gerçekleştirilen ve kısa sürede bitirilmesi amaçlanan çalışmalar mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bafra Belediyesine bağlı ekipler, Gazipaşa mahallesi Türk Ocağı caddesinde bulunan ve metruk binanın da yıkımını gerçekleştirdi.

Başkan Kılıç ayrıca çalışmalar ile ilgili şunları kaydetti; “İlçemizdeki tüm çalışmalarımızı daha önceden oluşturduğumuz programa bağlı olarak sürdürüyoruz. Mahallerimizde acil ihtiyaç dahilinde ortaya çıkan beklentilere de yine aynı ciddiyet ve çalışma prensibimizle cevap vermeye çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzün gerçekleştirdiği çalışmalarda bizlere anlayış göstererek destek olan muhtarlarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum ” Dedi.

Fen İşleri ekipleri program dahilinde kaldırım çalışmalarını ilçenin iç ve dış mahallelerinde sürdürecek.

Bunları da sevebilirsiniz