İSGİYAD’ın Seçim Programı Muhteşem Geçti

ISGİYAD’ın İstanbul’da 23 Haziranda yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde,Cumhur ittifakının adayı Binali Yıldırım’a destek amacıyla organize ettiği programa yine ağır toplar damgasını vurdu.

Uzun bir süredir İstanbul’da seçim çalışmalarında bulunarak Binali Yıldırıma destek olmaya çalışan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan,bir önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı,Ak Parti İstanbul milletvekili Akif Çağatay Kılıç,İşadamı H.Kaya Aşçı,işini gücünü bırakarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini Cumhur ittifakının kazanması için haftalardır İstanbul’da çalışmalara iştirak eden ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz’da katıldılar.

İstanbul’daki Samsun dernek ve federasyon başkanlarının da neredeyse Tamamı oradaydı..
Ölümüne bir seçim çalışma trafiği yaşanıyor İstanbul’da.
Samsun dernekleri ve birçok STK’da bu seçimlerde aktif rol oynuyor…

Çağatay Kılıç İstanbul’u Hareketlendirdi

Akif Çağatay Kılıç, İstanbul’un organizesiyle ilgili sorumluğu yüklendikten sonra, çok güzel ve etkili çalışmalar başlattı. Uzun bir süredir hemşehrilik bağı sebebiyle Samsun’luların kurduğu, dernek, vakıf, federasyon ve meslek kuruluşlarıyla birebir görüşen Akif Çağatay Kılıç, onlarla geliştirdiği bu samimiyet duygusunu Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde organizeli hareketlere  dönüştürdü.

Derneklerle randevulaşıp, onlara programlar organize ettirerek Binali beyle Samsun’lu hemşehrilerini biraraya getirmeyi başardı. Bu sebeple İstanbul’da yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimlerde en etkili çalışmalara Akif Çağatay Kılıç imza atmış oldu.

 

Bunları da sevebilirsiniz