‘İSRAF YOK, ÜRETİCİ KAZANACAK!..’

Cumhur İttifakı Atakum Adayı Zihni Şahin:

‘İSRAF YOK, ÜRETİCİ KAZANACAK!..’

Atakum’un kırsal kesimlerinde tarım ve hayvancılığın destekleneceğini açıklayan Zihni Şahin, “Ne ranta, ne israfa izin vermeyeceğiz. Üreticimiz kazanacak” dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, ilçede önümüzdeki 5 yıl içerisinde özellikle kırsal kesimlerde tarım ve hayvancılığa tam destek vereceklerini açıkladı.

ÇARŞI 1919 HAYIRLI OLSUN
Cumhuriyet Meydanı’ndaki Çarşı 1919’un açılışına eşi Şükriye Şahin ile birlikte katılan Başkan Zihni Şahin, “Her zaman dediğimiz ve uyguladığımız gibi üreten hanım kardeşlerimizin yanındayız. Özellikle ev hanımlarının el emeği ürünlerini sergileyeceği Çarşı 1919’un açılışını gerçekleştirdik. Başta eşim Şükriye hanım olmak üzere projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

SÖZLEŞMELİ ÜRÜN MODELİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile birlikte çarşının açılışını gerçekleştiren Zihni Şahin, Cumhur İtitfakı Adayı olduğu Atakum için geliştirdiği ‘üretici destekli’ projelerini anlattı. Başkan Şahin, şunları söyledi:

“Kırsal alanlardaki mahallelerimizde üretilen sağlıklı ürünler semt pazarlarında oluşturulacak özel alanlarda hemşerilerimize sunulacak. Tarım ve hayvancılık desteklenecek, üreticilerimizin ürettiği ürünlerinin endüstriyel ürün haline getirilmesine katkı sağlanarak ekonomileri güçlenecek. Sözleşmeli Ürün Modeli’ni geliştireceğiz. Alım garantili bu model ile üreticilerimizin ürünleri ellerinde kalmayacak. Ayrıca Canlı Hayvan Pazarı kuracağız. Tarım ve hayvancılıkla geçinen üreticinin kazancı 2 kat artacak. Hedefimiz her Atakumlu’nun daha mutlu ve huzurlu, daha refahlı ve güçlü ekonomili, daha düzenli ve sakin, daha güvenli ve gelişmiş bir kentte yaşamasını sağlamaktır.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ VE ULAŞIM
Atakumlu hemşehrilerimin araç tamir ve bakım ihtiyaçlarını kısa mesafede karşılamak ve ilçemizde istihdam imkanı oluşturmak adına Küçük Sanayi Sitesi’ni kuracağız. İlçe genelinde yol ve ulaşım konforunun artırılması için şehir içi, köy ve mahalle yoları yeniden ele alınacak, iyileştirilecek.

KÜLTÜR SANAT KOMPLEKSİ
Atakum’a kazandıracağımız Kültür Sanat Kompleksi sinema, sergi, halk oyunları, balo, opera, bale, tiyatro, konserler, çalıştay, sempozyum, panel ve konferansların gerçekleştiği, sanat kurslarının yer aldığı, içinde konservatuvarın bulunduğu bir merkez olacak.”

‘PARTİZANLIK, AYRIMCILIK YAPMAM!..’
Başkan Zihni Şahin ayrıca, tüm insanları kucakladıklarını, Atakum’a hizmet sevdası ile yola çıktıklarını da söyleyerek, “Bende partizanlık, ayrımcılık asla olmaz. Seçim sonrası kim kime oy vermiş asla bakmam. Tek derdim Atakum’a ve insanlarımıza hizmet etmek. Açıklık ve şeffaflıktan, ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışımdan asla taviz vermeyeceğim. Ranta ve israfa da geçit yok. Sevgiyle birlikte yürüyecek ve birlikte başaracağız” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz