KARAPIÇAK BIÇAK GİBİ KESİYOR

Sen Adam Olsaydın Yerinde Dururdun

 

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Kavak İyi Parti adayına sert çıktı “ Sen PKK’nın desteklediği bir partinin adayısın”

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Kavak’ta kendisini her partinin adayı olduğunu söyleyen İYİ Parti Adayını sert bir üslupla eleştirerek “ Kendisi Kavak’ta ben AK Parti’nin MHP’nin herkesin adayıyım diyormuş. Hadi oradan. Sen benim adayım olsaydın partinde dururdun. Terbiye ve edebinle yerinde otururdun” diye seslendi.

Kavak’ta AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde partililerle bir araya gelen MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, ilçe halkına kendisini tüm partililerin adayı olarak göstererek oy isteyen İYİ Parti adayı Şerif Ün’ü yerden yere vurdu.

İYİ Parti adayına “ Sen bizim değil PKK’nın desteklediği partinin adayısın “ diye seslenen MHP İl Başkanı Karapıçak,” Cumhur ittifakının adayları açıklanana kadar ölümüne ülkücü olup ölümüne ben omurgalı adamın diyenler kendilerine ilçeler verilmeyince firar ettiler. Asker kacağı oldular. Bunlara ben mektep ve yoklama kaçağı diyorum. Bunlardan bir tane İlkadım’da, bir tane Canik’te, bir tane de Kavak’ta var numunelik. Arkadaş AK Parti’nin MHP’nin herkesin adayıyım diyormuş. Hadi oradan kimin adayısın sen. Sen benim adayım olsaydın partinde dururdun terbiye ve edebinle yerinde otururdun” dedi.

SİZİ ANCAK PKK DESTEKLER

Kavak’ta İYİ Parti adayı Şerif Ün’e ancak HDP’nin  oy vereceğini söyleyen Karapıçak, şöyle konuştu:

“Kendime bir tane koltuk yaratacağım üzerinde oturacağım diye gittin. Genel başkanımızın zillet Tayyib Bey’in illet dediği ittifakın adayı oldun. Sana MHP’liler oy verecek ha. Sana HDP oy verecek. Sana PKK oy verecek. Bir de açıklama yapıyorlar diyorlar ki ‘Biz nerede MHP’li AK Parti’nin oluşturduğu bir birlik varsa karşısındakine oy vereceğiz’ diyorlar. Nerede Türkiye’nin her yerinde. Nasıl olacakmış? Kürdistan’da biz kazanacağız diyor Batı’da da AK Parti ve MHP faşizmini yeneceğiz ‘diyor. Bu nasıl ifade Kavaklı hemşehrilerim. Siz hiç Kürdistan diye bir coğrafya harita gördünüz mü ?  Bu adam Kızıl Sakallı niye böyle diyor? Ben buradan sesleniyorum bizim Cumhuriyet Savcıları neredesiniz? Türkiye’ye Kürdistan diyor. Siz bunu elini kolunu bağlayıp hapse atmıyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti devletinde yaşayıp, buranın ekmeğini yiyip ondan sonra da burayı bölmeye kalkmak yok. Bizde öyle bölünecek toprak ta yok. Bizde öyle millet te yok. Şimdi Biri Canik’te biri İlkadım’da biri Kavak’ta kalkmış biz her partinin adayıyız diyor. Sen benim adayım değilsin. Sen zillet ittifakının adayısın. Sen PKK’nin desteklediği ittifakın adayısın. Bir koltuğa oturayım bu ülke ne olursa olsun mantığı ile hareket edenleri lanetliyorum. Benim adayım Kavak’ta Sarıcaoğlu, PKK’nın desteklediği Şerif Ün değil.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’da yaptığı konuşmasında 31 Cumhur ittifakının seçimlere kadar değil mezara kadar devam edeceğini söyledi. Seçimlere canla başla hazırlandıklarını söyleyen Sarıcaoğlu  “ 31 Mart’ta Halkımız zillet ittifakına en güzel dersi sandıkta oylarıyla verecektir.  Bu seçimde Cumhurbaşkanımıza sözünü verdiğimiz yüzde 80 oy hedefini halkımızın güçlü desteği ile yakalayacağız” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz