KILIÇ’TAN “BAFRA KİTAP OKUYOR” ETKİNLİĞİNE DESTEK #SamsunHaberMerkezi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’tan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Bafra’da Hayat Duruyor, Bafra Kitap Okuyor” etkinliğine tam destek.

 

Başkan Kılıç, Bafra Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan ve ilçede büyük ilgi ile karşılanan kitap okuma etkinliğinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen programa katılarak ilçe protokol üyeleri ve öğrencilerimizle birlikte katılarak, kitap okudu.

 

“Bafra’da Hayat Duruyor, Bafra Kitap Okuyor” etkinliğine verdiği desteği makamında da sürdüren Başkan Kılıç, çalışmalarına bir süre ara vererek daha önceden başladığı Feridun Kandemir’in yazdığı “Fahreddin Paşa’nın Medine Müdafaası” adlı kitabı okumaya devam etti.

 

Toplum olarak okuma alışkanlığımızın istenilen seviyede olmadığının altını çizen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,” “Bafra’da Hayat Duruyor, Bafra Kitap Okuyor” etkinliği, böylesi önemde bir eksikliğimizi gidermek ve teşvik edici olmak konusunda umut verici, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve emeği olanlara teşekkür ediyorum.”Dedi.

Bunları da sevebilirsiniz