MAHALLE BULUŞMALARI ÖRNEK OLUYOR CANİK’TE BİRLİK BERABERLİK SAĞLANDI

Canik Belediyesi vatandaşların taleplerini ve sorunlarını bizzat yerinde tespit edip dinlemek için tertip ettiği Mahalle buluşmalarının üçüncüsünü Karşıyaka Mahallesinde gerçekleştirdi.

“Başkan Mahallemde ” projesi kapsamında Karşıyaka Mahallesi Akıncılar sokakta gerçekleştirilen buluşmaya Ak Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Ak Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Özdemir, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Cevdet Dursun ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

YÜZDE YÜZ VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

Tüm katılımcılara tek tek söz verilerek beklenti, talep ve sorunlarının dile getirildiği programda söz alan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ” Şeffaf, hesap verebilir ve ortak aklı önemseyen yönetim anlayışımız gereği ilk önce 100.gün değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Ardından Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir beyefendinin öncülüğünde Mahalle Muhtarlarımız ve her iki belediyenin bürokratlarıyla koordinasyon ve istişare toplantısı yaptık. 3 hafta önce de mahalle buluşmalarımızı başlattık. Kurumlararası işbirliğini ve vatandaşlarımızla istişareyi önemsiyoruz. Derdi Canik olan, ilçemize hizmet etmek isteyen herkesle yol yürümeye hazırız. İlçemizde birlik beraberliği sağladık. Asli işlerimize yönelerek önceliklerimizi doğru belirledik. İlçemizin temel sorunlarına göre mali politikamızı belirledik. İsrafa son verdik. Tasarruf tedbirlerini artırdık. Hem hizmet üretiyor hem tasarruf yapıyoruz. Genel revizyon imar planını hazırlıyoruz. Kentsel dönüşüm en birincil gündemimiz. Gönül Belediyeciliğini esas alarak lüksten şatafattan uzak duruyoruz. Buraların bizlere emanet olduğunu biliyoruz. Emanete layıkıyla sahip çıkacağız. İlçemizi her yönüyle güvenli ve huzurlu bir ilçe haline getireceğiz. Daha güzel bir Canik için gece gündüz demeden çalışacağız.”dedi.

Belediyenin tüm ekiplerinin mahallesinde yoğunluklu bir şekilde hizmet seferberliği başlattığını belirterek söze başlayan Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Cevdet Dursun, Büyükşehir İlçe ayrımını ortadan kaldırdıkları ve uyumlu çalıştıkları için Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür etti. Toplu fotoğraf çekinilmesinin ardından program sona erdi.Resim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz