ŞAMPİYON GÜLDERE

İMİRCİK TARIM SPOR..
TURNUVANIN BİRİNCİSİNE KOÇ HEDİYE EDİLDİ.

Ankara Samsun Dernekler Federasyonu (ASDEF) tarafından organize edilen Dernekler Arası Futbol Turnuvası bu akşam oynanan şampiyonluk ve 3’lük, 4’lük karşılaşmaları ile son buldu. Finalde Çarşamba Gençlik ile oynayan Güldere İmircik Tarım Spor normalde 1-1 biten karşılaşma sonrası penaltılarda 5-4’lük üstünlük sağlayarak şampiyon oldu. Üçüncülüğü ise Çarşambalılar’ı yenen Alanşeyhi Spor aldı.
Yaklaşık bir aydır devam etmekte olan turnuvaya Güldere İmircik tarım Spor, Çarşamba Gençlik, Çarşambalılar, Alanşeyhi Spor, Tahtaköprü Spor, Alan Spor, Yeniköy Spor, Karaköy Spor, Sarıdibek Spor ve Ankara Samsunlular derneği olmak üzere toplam 10 takım katıldı.
İddialı ve zevkli karşılaşmaların yapıldığı turnuvanın bu akşamki final ve 3’lük, 4’lük karşılaşmaları kalabalık bir seyirci önünde yapıldı. Tribünlerde İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Asdef Genel Başkanı İbrahim Işık ve yönetimi Ali Çelen, Satılmış Akyüz, Şenol Yiğit, Uğur Özen, Kunduz Güreşleri Ağası Halil İbrahim Çiçek, Asiyad Başkanı Osman Yılmaz, Ankara Samsun dernekleri Başkanı Nejdet Gökçe, Çarşambalılar Dernek Başkanı Korkmaz Kurt, Sarıdibek Köyü Dernek Başkanı Osman Işkın,Karaköy Dernek Başkanı Bayram Elma, Alanşeyhi Köyü Dernek Başkanı Hikmet Abacı, Vezirköprü Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Arslan Koçak, Güldere İmircik Köyü Dernek Başkanı Bayram Dilmaç, Tahtaköprü Köyü Dernek Başkanı İbrahim Kılıç , MHP Keçiören Belediye Meclis Üyesi Halil Altınkaynak ve çok sayıda seyirci yer aldı. Takımlara kupa, plaket verildi. Ayrıca Şampiyon Güldere İmircik Tarım Spor’a 2019 Kunduz Güreş Ağası Halil İbrahim Çiçek tarafından bir koç hediye edildi.

 

Bunları da sevebilirsiniz