Samsun’un geleceği bu kitapta

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun’un geleceğini şekillendirecek projelerin, kendilerini tarafından 5 yıllık çalışmayla hazırlanan “Yakın Gelecekte Samsun” kitabında olduğunu söyledi. AK Partili gençlerle buluşan Başkan Genç, “Bu projelerle Samsun gençlerin iş ve aş sorunu yaşamadığı bir şehir olacak” dedi.

 

Başkan Osman Genç, Samsun’la ilgili her alanda projelerin yer aldığı “Yakın Gelecekte Samsun” kitabının heyecanını şehrin her kesimiyle paylaşmaya devam ediyor. Başkan Genç, Samsun’un dinamikleriyle paylaştığı vizyon projeleri bu sefer AK Parti İl Gençlik Kolları üyesi gençlere anlattı. Parti binasında AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı buluşmada projeleri gençlerle paylaşan Genç, Samsun’un iş ve aş sıkıntısı olmayan bir şehir hedeflediklerini söyledi.

 

GENÇLER İŞ VE AŞ ARAMAYACAK

“Yakın Gelecekte Samsun” kitabının, bu şehrin adeta geleceğini şekillendirecek bir kullanma kılavuzu olduğunu ifade eden Başkan Genç, “Samsun, geleceğine ışık tutan vizyoner projeler ile öncü şehir olacak. Sanayi, enerji, ulaşım, teknoloji ve insan kaynağı yatırımlarıyla gelişmiş, üretken tercih edilen cazibe merkezi bir Samsun oluşacak. Bu şehrin kaynakları Samsun için, Samsunlular için, Samsunluların aşı ve işi için kullanılacak. Bu kitapta tüm Samsun’a, her Samsunluya dokunacak projeler mevcut. Gençlerimiz iş ve aş bulmak için gurbete çıkmayacak” dedi.

 

İYİ BİR YÖNETİM GEREKLİDİR

Samsun’un imkanlarının, bu şehri geleceğe taşımaya yetecek kadar zengin olduğuna işaret eden Başkan Genç, “Kendi öz kaynaklarını doğru bir şekilde kullandığı taktirde Samsun geleceğin en önemli cazibe merkezlerinden birisi olacaktır. Elbette imkanların ve fırsatların bolluğu bir coğrafyanın kendi kendine gelişmesini sağlamaz.  Nasıl ki bir orkestrada sazların sayısının çok olması iyi bir müzik ortaya çıkacağını göstermez ise, bir şehrin imkanlarının çok olması da o şehrin kendi kendine gelişebileceğini göstermez. İyi bir orkestra şefliği ve iyi bir yönetim gereklidir” diye konuştu.

 

Başkan Osman Genç, buluşmanın sonunda AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan ve yönetim kurulu üyelerine “Yakın Gelecekte Samsun” kitabı da hediye etti.

 

Bunları da sevebilirsiniz