Sarıcaoğlu, “ Liderimizin Etrafında Kenetlendik”

AK Parti Kavak İlçe Danışma Toplantısında konuşan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın çevresinde daha fazla kenetlenerek daha çok çalışarak başarıya odaklanacağız” dedi.

AK Parti Kavak İlçe Teşkilatınca düzenlenen İlçe Danışma Toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Adem Uzun, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Mahalle Temsilcileri, Muhtarlar ve kalabalık bir partili katıldı.

AK Parti Kavak İlçe Teşkilatı Toplantı Salonunda yapılan ve bugüne kadar yapılan çalışmaların ele alınarak yeni çalışmalarında yol haritaları belirlendiği İlçe Danışma Toplantısının açılışını ilçe Başkanı Osman Atlı yaptı. Konuşmasında AK Parti’den ayrılanlara yüklenen Atlı, “ Davasına ihanet edenlerle asla işimiz olmaz” dedi.

Toplantıda söz alan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’da 31 Mart’ta ikinci kez geldiği başkanlık görevinde aradan geçen süreç içinde gerçekleşen ve başlayan önemli projelerden örnekler verdi. AK Parti teşkilatlarının daima başarı odaklı çalıştıklarını belirten Sarıcaoğlu, bunun neticesini de 17 yıldır tüm seçimlerde gördüklerini söyledi.

Kavak’ta da AK Parti’nin oy oranını en az yüzde 70 oranına çıkartma hedefi ile çalıştıklarını anlatan Sarıcaoğlu,” İlçemizde AK Parti üye sayımızı artırmalıyız. Bunun içinde ilçe teşkilatımızla birlikte sıkı bir çalışma yapmalıyız. Üye sayımızın artırılmasında hepimize büyük görev düşüyor.” diye konuştu.

AK Parti’nin izlediği politikalar ile artık her alanda daha güçlü bir Türkiye’nin ortaya çıktığını söyleyen Sarıcaoğlu, “İşte bu gücü, bu duruşu hazmedemeyen mihraklar her alandan her yönden saldırıyorlar. Ama Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşu ile kazanan daima ülkemiz oluyor” dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adem Uzun’da katıldığı Kavak Danışma Kurulu Toplantısında ki konuşmasında 17 yıldır iktidarda bulunan AK Parti’nin birçok başarıya imza attığını söyledi. Ülkece birlik ve beraberlik içinde olunduğu sürece üstesinden gelinemeyecek sorun olmadığını vurgulayan Uzun, şöyle devam etti:

“Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın duruşu ve güçlü iradesi ile kazanan hep ülkemiz olmuştur.  Artık hem sahada hem de masada kazanan tarafız. Son yıllarda çok haksız eleştirilere ve saldırılara maruz kaldık. Ama hepsinin de üstesinden geldik. İnançlarımıza ve değerlerimize sıkı sıkıya sarılıp Türkiye’mizin o eski karanlık günlerine bir kez daha dönmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Çünkü biz bu davaya bu sevdaya baş koyduk. İçinde bulunduğumuz bugün küslükleri biryana atıp kenetlenme ve safları sıklaştırma zamanı”

Resim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz