Savaş Otruş Jüri Üyesi

Bursa daki Samsun derneklerinin  bağlı bulunduğu Bursa Samsun Dernekler Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Savaş Otruş, Bursa’da organize edilen Türkiye Güzellik Yarışmasına (Miss Koza Of Turkey) jüri üyesi oldu.

Yine samsunlu olan Çetin Duru tarafından organize edilen Türkiye Güzellik Yarışmasında (Miss Koza Of Turkey) Tükiye’nin tanınmış simaları jüri üyesi olarak yer alacak. Çetin Duru’nun sahibi olduğu Atlas Yapım tarafından organize edilmektedir.

Çetin Duru Kimdir?

Uzun yıllara dayanan pek çok önemli medya, sirket, model ajansları, TV-Radyo ve Organizasyon referanslarıyla sürdürdüğüm çalışmalarına devam etmekteyim.Bu zamana kadar neler yaptığımı özetlemem gerekirse;

MEDYA; ATV: Dergi grubularında reklam organizasyon departmanı, SHOW TV: uçan kuş, magazin ve anons çekimleri,FOX TV: fox magazin departmanı, KANAL24. canlı yayın konukları koordineSTAR GAZETESİ, KANAL:D: radyo organizasyonlarSTAR TVCNN TÜRK ve DHA.

MODEL AJANSLARI; FLASH MODEL, İCE MODELWOX MODELPERFECT MODEL ve KAVİYY PRODUCTIONajanslarında direktör olarak çalıştım.

 

Miss Koza Of Turkey Sunucu ve Jüri Üyeleri

Neslihan MALTEPE – Oyuncu-Sunucu
Turgay KIRAN
Muammer KAPUCUOĞLU – Klass Magazin Yön.Kur. Başkanı
Tuğba ALTINTOP – Oyuncu&Manken
Dilara KIRMIT – Moda Tasarımcısı & Moda Yazarı
Ayhan IŞIK – Tiyatro&Sinema Oyuncusu
Sibel KURDOĞLU – İş Kadını
Sibel AKINCI – Buhayder Bşk. & Köşe Yazarı
Selahattin PAR – Sağlık ve Spor Hukuku Avukatı
Nevriye MUTLU – New Ajans
Savaş OTRUŞ – İşadamı&Samdef Genel Başkanı
Şafak PURAL – İşadamı

Bunları da sevebilirsiniz