Vezirköprülüler İstanbul’da Piknik Şöleninde Buluştu, Eğlenceli Bir Gün Yaşadılar

İstanbul’da faaliyet gösteren Esenyurt-Avcılar Vezirköprüler Derneği düzenlediği 5’nci geleneksel piknik şöleninde hemşehrilerini bir araya getirerek eğlenceli ve coşkulu bir gün yaşattı.

İstanbul Çatalca Kabakça Köyü Piknik alanında gerçekleşen piknik şöleninde; gurbetteki kadın-erkek genç-yaşlı her yaş grubundan Vezirköprülü sabahın erken saatlerinde piknik alanını doldurdu. Pikniklerini yaparken gün boyu süren etkinliklere eşlik eden Vezirköprülüler, hemşehrileriyle birlikte eğlenceli bir gün geçirdi.

Şenlikte semaver ve koç ağalığı ihalesi yapıldı. Kıyasıya geçen ağalık yarışında 5.005 TL ye Vezirköprülü iş adamı Mithat Akyüz, koç ağalığını da 5.300 TL.’ye Samsun 19 Mayıslı iş adamı Resul Aydın aldı.
Müzik eğlencede ses sanatçıları Aziz Nural ve Aysel Çelik sahne aldı. Aysel Çelik hareketli ve oyun havalarıyla katılımcıları coşturdu.

Piknik şöleninde, çekiliş yapılarak çeşitli hediyeler dağıtıldı. Çocuklarda unutulmadı. Sandalye kapma ve ip çekme yarışmalarıyla çocuklar eğlendirildi.

Şenliğe sadece Vezirköprülüler değil, çok sayıda davetli katıldı. Çok sayıda federasyon, dernek başkanları, muhtarlar, iş adamları Vezirköprülülerin mutluluğuna ortak oldu. Ayrıca Vezirköprü’den gelen Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis

’de piknik şölenine katılarak,hemşehrileriyle kucaklaştı.

Gün boyu süren coşkulu piknik etkinliğinde; sponsor iş adamlarına, piknik programına katkı sağlayan tanınmış kişilere plaket takdim edildi. Dernek başkanı  Hüseyin Yaman, tüm katılımcılara ve hemşehrilerine teşekkür etti.

 

 

Bunları da sevebilirsiniz