10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NDE BAŞKAN KILIÇ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Bafra’da görev yapan Basın Mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Bafra Belediyesi Başkanı Hamit Kılıç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Kaynak: Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Gazetecilerin Sorunlarını Dinledi.

 

Bafra Öğretmenevi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Şenel, Özel Kalem Müdürü Ali Şimşek ve ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.

 

Programda Hamit Kılıç, 2017 yılında aramızdan ayrılan basın mensupları Namık Azgın ve Sabahattin Gürgür’ü anarak konuşmasına başladı.

 

Başkan Kılıç “Bizler göreve geldiğimiz ilk günden bu yana neyi vaat ettiysek onu yapmak için çaba gösterdik hala da gösteriyoruz.  Bizim görev süremiz  seçimden önce ki 10 ayıda sayarsak 6 yıl oluyor, 6 yılın değerlendirmesini ise görev süremizin sonunda tekrar sizlerle beraber yapacağız.” Dedi.

 

 Yapamayacağımız vaatlerin altına asla imzamızı atmadık sözleri ile konuşmasına devam eden Başkan Kılıç, “ Seçim propagandasını yaparken bir kitapçık dağıttık, yapacaklarımızı gösterdik, ama inanın yapamayacağımız hiçbir projeyi o seçim kitapçığına koymadık. Dedi.

 

Projeler ve çalışmalar ile ilgili Basın mensuplarını bilgilendiren Başkan Kılıç,”Orta ölçekli Sanayi Sitesinin Bafra’ya bir ivme kazandıracağını da belirterek, OSB’ye gelen firmaların, alt firmaları taşeron firmaları oluyor, bunlarında buraya geleceğini düşünürsek orta ölçekli sanayi sitesi Bafra’nın önünü açacak bir proje ve OSB’yi besleyecek ve yatırımcıyı buraya çekecek. Bafra’da kurulacak olan Güneş enerjisi tarlasında söz ederek şunları aktardı, Bu güneş enerjisi tarlasını kurduğumuz da Bafra Belediyesi yılda 2 milyon lira kar elde edecek, buda Belediyemiz için ciddi bir rakam, yine bu sistemi kurduğumuz da 5 yıl sonra bu tarla kendisini amorti edecek ve bize para kazandıracak” dedi. 

 

Başkan Kılıç ile Bafra’da görev yapan Basın Mensuplarının bir araya geldiği toplantı karşılıklı görüş alışverişin ardından, program hatıra fotoğrafı çekinildikten sonra son buldu.

Bunları da sevebilirsiniz