30 AĞUSTOS ZAFER TURNUVASINDA KUPA SAHİBİNİ BULDU

Bafra Belediyesi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol turnuvası sona erdi.

 

1930 Bafra spor, Bafra Gençlik Spor, Mevlanaspor,1453 Fetih sor ve Genç Bafra takımlarının katıldığı turnuva tek devreli lig usulüyle oynanan turnuvanın final maçı 1930 Bafraspor 1453 Fetihspor arasında oynandı.

Final maçını Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç birlikte izlediler.

 

Final maçında Fetih sporu 4-1 yenen 1930 Bafra Spor kupaya uzanan taraf oldu.

 

Suni çim sahada yapılan turnuvaya 200,2010,2011 ve 2012 doğumlu gençler mücadele ettiği turnuvada ikinci 1453 Fetihspor, üçüncü Mevlana spor, dördüncü Gençlik Hizmetleri Spor beşinci ise Genç Bafra Spor oldu.

 

Final maçının ardından gerçekleşen kupa töreni İstiklal marşının okunması ve saygı duruşu ile başladı.

 

Törene Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun İl Hakem Kurulu Başkanı Helim Balakçı, KYK Milli Piyango Yurt Müdürü Osman Selçuk Sefa,İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak, Belediye Spor Müdürü Yusuf Danışmaz, kulüp yöneticileri,daire müdürleri ve futbol severler katıldı.

 

Törende konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak, “30 Ağustos Zafer Bayramımız öncesinde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzle birlikte, düzenlediğimiz turnuvamız sona erdi. Final maçında da gördük ki gençlerimiz mücadelenin yanında centilmenliği de elden bırakmadılar. Kendilerini kutluyorum. Turnuvada şampiyon olan 1930 Bafra sporu ve diğer tüm takımlarımızı kutluyorum. Böylesi turnuvalarda kupadan çok sporun birleştiriciliği ön plana çıkar. Kardeşlerimiz de bunu başardı. Turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyorum ”Dedi.

 

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ise “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve topluma yararlı birer fert haline getirmek için gerekli olanlardan biride sportif faaliyetler. 30 Ağustos Zafer Bayramımıza itafen, Belediyemiz ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün hayata geçirdiği böylesi aktiviteler oldukça önemli. Sayın Başkanımızın nezdinde katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum” Dedi.

Bunları da sevebilirsiniz