19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

19 Ekim Muhtarlar Günü  nedeniyle Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda tören düzenlendi.

İlçemizde Muhtarlar Günü kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç tarafından gerçekleştirildi.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç yaptı. Konuşmasında, “Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlarımız olduğunun bilincindeyiz” dedi.

Töreninin ardından, Bafra Belediye Başkanlığına ait Sosyal Tesiste muhtarlar günü onuruna verilen  yemekte konuşan Kaymakam Cevdet Ertürkmen, “Muhtarlarımız, en ücra köylerimizde, mahallelerimizde kamu kurum ve kuruluşlarının aldığı kararları, uygulamaları yakinen takip ederek bunların uygulanmasında etkinliği, verimliliği, hızı artırmaya çalışan çalışma arkadaşlarımızdır. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

İlçede görev yapan mahalle ve köy muhtarlarının katılım sağladığı törende, Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Siyasi Partilerin Temsilcileri ve daire müdürleri yer aldı.

Bunları da sevebilirsiniz