19 Mayıs Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

19 Mayıs Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında ilçenin farklı yerlerine sokak hayvanları için mama kapları ve yiyecek bıraktı.

Dünya ve ülke gündeminde olan korona virüse karşı pek çok alanda önlemlerini arttıran ve insanların ortak yaşam alanlarında dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdüren 19 Mayıs Belediyesi, beslenme ve barınma zorluğu yaşayan sokak hayvanlarını unutmadı.

Belediye ekipleri, yoğun çalışma mesaisinin yanı sıra doğada yiyecek bulmakta zorlanan hayvanları da unutmadı. Ekipler, ilçenin muhtelif yerlerine kedi ve köpekler için mama kapları yerleştirerek, yem bıraktı.

Koronavirüsle mücadeleye her yönüyle devam ettiklerini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; “Bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Tüm imkânlarımızla bu sıkıntılı zamanda yapılması gereken ne varsa yapıyoruz. Bunun yanında sokaktaki dostlarımız olan sokak hayvanlarını da unutmadık.

Koronavirüs nedeniyle sokak hayvanları yiyecek bulmakta zorlanıyor. Sokak hayvanlarının aç kalmaması için ekiplerimiz onlara mama ve su temin etti. Devletimiz tüm imkanlarıylakoronavirüs ile mücadeleye devam ediyor. Bu mücadeleyi milletimizin de desteği ile birlikte kazanacağız. Siz evde kalmaya devam edin. ” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz