19 Mayıs İlçesinde Spor Yatırımları Devam Ediyor.

Gerçekleştirilen spor yatırımlarıyla, spor alt yapısı konusunda eksiği bulunmayan 19 Mayıs İlçesine yeni bir halı saha daha kazandırılıyor.

Hazırladığı proje ile İlçede bulunan Cumhuriyet İlk Okulu bahçesine halı saha tesisi kazandırmak için, spor toto teşkilat başkanlığına başvuruda bulunan 19 Mayıs Belediyesinin halı saha sözleşmesi 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk arasında imzalandı.

İlçenin spor alt yapısı konusunda eksiğinin bulunmadığını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ İlçemizde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi, 19 Mayıs Gençlik Kampı, Nebiyan Doğa ve İzcilik Kampı, Kapalı Tenis Kortu, Suni Çim Saha, Spor Salonu, Kapalı Halı Saha Tesisi ve son yıllarda tamamladığımız okullarımıza Halı Saha tesislerine bir yenisini daha ekliyoruz. 2023 yılında projelendirdiğimiz Cumhuriyet İlk Okulu Halı Saha Projemizi Spor Toto Teşkilat Başkanlığımızın destekleriyle hayata geçireceğiz.’’ dedi.

İki kurum arasında gerçekleşen imza töreni sonrası 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak’a, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı, Samsun Milletvekilimiz Dr. Mehmet Muş’a ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk’e ilçem adına şükranlarımı arz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İmzalanan sözleşmenin ardından hemen ihale hazırlıklarını tamamlayan 19 Mayıs Belediyesi 31 Ocak 2024 saat 10:00 ‘da ihalesi gerçekleştirilecek olan halı saha tesisi için 5 gün içerisinde yer teslimi, 70 gün içinde ise iş teslimi ile ihaleye çıktı.

Bunları da sevebilirsiniz