19 Mayıs İlçesini Kilim Gibi İşliyoruz

Her geçen yıl sokak iyileştirme çalışmaları ve örnek sokaklarıyla adından söz ettiren 19 Mayıs Belediyesi, parke yol çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

İlçenin Pazar mahallesinde bulunan, Karanfil Sokak, Defne Sokak, Uzun Sokak ,Özbek Sokak ve Umut Sokak ‘da devam eden çalışmalarda yaklaşık12 bin m2 alan parke yol ve kaldırım olarak düzenleniyor.

Ayrıca Yukarı Engiz Mezarlığında devam eden parke yol çalışmalarında ise yaklaşık 3 bin m2 yol parke döşenerek kullanışlı hale getirilecek.

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçe merkezimizdeki tüm sokakları parke döşeyerek güzelleştirdik. 2020 yılı itibariyle bu çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu yıl boyunca yaklaşık olarak 30 bin m2 yolumuzu parke döşeyerek daha kullanışlı hale getireceğiz. Ayrıca 2018 yılında başladığımız örnek sokak uygulamamızı bu yıl da devam ettireceğiz ve yoğunlukta olan bazı sokaklarımızı baskı beton yol ve kaldırım yaparak, örnek sokak olarak mahallelerimize kazandıracağız. Ayrıca doğalgaz çalışmalarından dolayı bozulan parke yollarımızda da ekiplerimiz tamirat işlerini devam ediyor.’’dedi.

Bunları da sevebilirsiniz