19 Mayıs ve Beylikdüzü Samsunlular Derneğinden Birlikte İftar

 

Samsunlular, Beylikdüzü Samsunlular Derneği ve Samsun 19 Mayıs İlçesi Derneği’nin İSDEF Genel Merkezinde düzenlenen kardeşlik iftarında bir araya geldiler.
İstanbul Beylikdüzü Samsunlular Derneği ve Samsun 19 Mayıs İlçesi Derneği’nin birlikte düzenlediği kardeşlik iftar yemeğine yoğun bir katılım gerçekleşti.
Program Kur’an Tilavetiyle başladı.
Ardından dualar edildi.
Ezanın okunmasıyle oruçlar açıldı.

Beylikdüzü Samsunlular Derneği Başkanı Harun Şener bir konuşma yaptı.
Şener yaptığı konuşmada,’’ Beylikdüzü Samsunlular Derneği ve Samsun 19 Mayıs İlçesi Derneği’mizin birlikte düzenlediğimiz iftar davetimize katılan herkese sonsuz şükranlarımızı sunarım. Bizim asıl hedefimiz İstanbul’da hemşerilerimize güzel hizmetler sunmaktır. Sosyal etkinlikler yaparak İstanbul’da Samsunumuzun sesini gür olarak duyurmaya çalışıyoruz. Memleketimize hizmet etmek bizim için bir onurdur. Samsunlular için üzerimize düşen her görevde hazır olduğumu belirtmek isterim. İstanbul Beylikdüzü Samsunlular Derneği ve Samsun 19 Mayıs İlçesi Derneği olarak İstanbul’daki Samsunluların sesi olmaya, sorunlarına hep birlikte çözüm bulmaya gayret edeceğiz.
Amacımız gurbette ne kadar Samsunlu varsa onlara ulaşmaktır. ‘’dedi.

Samsun 19 Mayıs İlçesi Derneği Başkanı Resul Aydın ise yaptığı konuşmada,’’ Samsun 19 Mayıs İlçesi Derneği ve İstanbul Beylikdüzü Samsunlular Derneği olarak yönetimimizle birlikte 24 saat istişare halinde olup tüm hemşerilerimizin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Samsun meşalesini yakmak ve İstanbul’da en yükseklere çıkarabilmek için yıllardır durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Biz Samsunlular, 19 Mayıslılar büyük bir aileyiz. Dünyanın neresinde olursa olsun Samsunlular, 19 Mayıslılar birbirlerine hem tutkun hem de düşkündürler. Samsunlu,19 Mayıslı ve diğer ilçelerden olan hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyor, esenlikler diliyorum.”
SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı yaptığı konuşmada tüm Samsunlu hemşehrilerini ve vatandaşları 12-15 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Yenikapıda yapılacak olan Samsun Tanıtım Günlerine davet etti.
Daha sonra söz alan konuşmacılar İstanbul Beylikdüzü Samsunlular Derneği ve Samsun 19 Mayıs İlçesi Derneği Başkanı ile yönetim kurullarını böyle anlamı ve manevi havası yüksek bir iftar programı düzenlediklerinden dolayı tebrik edip, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

İftar yemeğine SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF ) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, Alaçam Dernekleri Federasyonu (ALDEF )Genel Başkanı Fehim Gevrek, Bir önceki dönem İSDEF Genel Başkanı Erol Türkoğlu, İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Emre Şen, İSGİD Genel Başkanı Fatih Aşçı, MHP Esenler İlçe Başkan Yardımcısı Eren Keskin, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, iş insanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz