19 Mayıs’ta Deprem Bölgesine 5. Tır Yolcu Edildi.

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinden deprem bölgesine gönderilmek üzere paketlenen yardım malzemeleri TIR ile yolcu edildi.

19 Mayıs Belediyesi, deprem bölgesinde zorlu şartlarda yaşam mücadelesi veren depremzedeler için yardım kampanyasına bu günde devam etti.

Bu günkü TIR’a kuru gıda başta olmak üzere ekmek, su, soba, odun, kömür, katalitik ısıtıcı, atkı, bere, çorap, eldiven, içlik ve iç çamaşırı, kışlık kıyafet, hasta bezi, bebek bezi, bebek maması, powerbank, kafa lambası, pil ve kefen yüklendi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere vatandaşlarımızın da desteği ile gelen yardım malzemelerini, ilçemizin bay-bayan gönüllü gençleri gece gündüz demeden çalışarak TIR’ımıza yükledi. 19 Mayıs’lı hemşehrilerimiz sayesinde beşinci yardım TIR’ımızı yolcu ettik.”dedi.

Hava Şartları gece eksi 20 derece civarında seyrettiğinden dolayı deprem bölgesine ulaştırılmak üzere acil olarak, kullanılmamış atkı, bere, eldiven, yün içlik, iç çamaşırı ihtiyaç vardır diyen, Başkan Topaloğlu, ” Deprem bölgesinden gelen talebe göre ihtiyaç listemiz günlük olarak değişmektedir. AFAD’a teslim edilmek üzere belediyemiz düğün salonuna ulaştırılması konusunda desteklerini bekliyoruz” diye sözlerine devam etti.

Bunları da sevebilirsiniz