“2023 YILI SPOR ÖDÜLLERİ” TÖRENİNDE BAŞKAN DEMİRTAŞ DERECE YAPAN SPORCULARI GRAM ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

LİSANSLI 2750 SPORCUMUZ ŞEHRİMİZİN VE İLÇEMİZİN ADINI MÜSABAKALARDA BAŞARI İLE DUYURUYOR

MİNİK JİMNASTİKCİLERİN SERGİLEDİĞİ PERFORMANSI MADALYA İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Sporda başarı çıtasını her geçen gün yükselten İlkadım Belediyesi’nin ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden İlkadım’lı sporcularını Başkan Demirtaş, düzenlenen törenle ödüllendirdi.

İlkadım ilçesinde sosyal belediyeciliği merkeze alan projeleriyle Türkiye’ye örnek olan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın gençlik ve spor hizmetlerine yaptığı katkı ve destekler karşılığını görmeye devam ediyor. Sporda yapılan yatırımların karşılığını ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde edilen başarılarla almaya başlayan Mete Adanır Spor Kompleksinde eğitim alan sporcuların başarıları ödüllendirildi. Belediye Çok Amaçlı Salon’da Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “2023 Yılı Spor Ödülleri” töreni ile başarıyı omuzlayan sporcu ve antrenörlere gram altın takdim edildi. Programa alkış ve tezahüratlar eşliğinde katılan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ödül töreni öncesi minik jimnastiklerin sergilediği gösteriyi sporcu aileleriyle birlikte hayranlıkla izledi. Akabinde İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, jimnastik gösteri gurubunu tebrik ederek madalyalarını takdim etti.

“Çocuklarımızın spora yönelmesini istiyoruz”

Spor ’un gençler için ülkemiz için önemli bir faaliyet olduğunu söyleyen Başkan Demirtaş,” Şuan spor kulübümüzde toplam 3500 sporcumuzdan 2750 lisanlı olarak şehrimizin ve ilçemizin adını farklı müsabakalarda aldıkları başarı ile duyuruyorlar. Bizim ilçemizde büyük bir ilçe. Bu sayıyı artırmak adına spora ve sporcuya olan yatırımlarımızı artırarak devam ettireceğiz. Buradaki asıl muradımız yavrularımızın kötü alışkanlıklarda uzaklaşıp spora yönelmelerini istiyoruz. Sporcularının elde ettikleri Şampiyonluklardan hepimizi gururlanıyoruz. Onlar başarılı oldukça bizim enerjimiz, daha çok çalışma azmimiz de artıyor. Tüm desteğimizle sporcularımızın her zaman yanlarındayız. Emeği geçen sporcularımızı, hocalarını, ailelerini canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” açıklamasında bulundu.

“Ulusal ve Uluslararası arenada başarıyı yakalayan 17 sporcu ödüllendirildi”

Törenin son bölümünde ise ulusal ve uluslararası Kickboks,Güreş,Taekwondo,Muay Thai,Judo müsabakalarda Şampiyonluk ve derece alan 17 sporcu derece yaptıkları müsabakaları ve isimleriyle birlikte sahneye davet edildi.Tüm sporcuları tek tek tebrik edip gram altın takan Başkan Demirtaş,başarının kahramanlarını yetiştiren 5 antrenöre de  hediye çeki takdim etti. Program toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

Bunları da sevebilirsiniz