500 KAVAKLI GENÇ YEŞİL SAHADA

Kavak Dernekler Federasyonu KA-DEF Gençlik Kolları Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

Kadıköy Spor Tesisleri’nde Kırmızı-Beyaz şöhretler takımları arasında yapılan Turnuvanın açılış maçında Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile KA-DEF Başkanı Bayram Erişgin’ de formaları ile sahada yer alarak ter döktüler. 

Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Kavaklının katıldığı Turnuvanın başlangıcı öncesi yapılan törende konuşan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 22 takımda 500 gencin Turnuva dolayısıyla bir araya geldiklerini belirterek “Yapılan bu Futbol Turnuvası ile yüzlerce gencimiz birbirleri ile tanışma fırsatı buldu. Gençlerimiz ve halkımız arasında birlik ve beraberliği tesis eden her türlü güzel etkinliklerin daima içinde ve yanında olacağız. Açılış maçı ile başlattığımız turnuvanın final müsabakaları da Kavak’ta yapılacak. Ben bu güzel ve anlamlı turnuvaya katılan bütün takımlarımıza centilmence bir müsabaka ve başarılar diliyorum” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ‘ta Kavaklıların yaptığı etkinliğin diğer hemşehri derneklerine de örnek olmasını dileyerek “Kavaklılar birlik ve dayanışma adına güzel etkinlikler gerçekleştiriyor” diye konuştu.

Törende konuşan KA-DEF Başkanı Bayram Erişgin ise ,”Turnuvanın esas amacı Kavaklılar arasında birlik ve beraberliği artırmayı ayrıca gençlerimizin birbirlerini daha yakından tanımaları ve kardeşlik havası oluşturma amaçlıdır” diye konuştu.

Daha sonra söz alan KA-DEF Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu’ da yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Amacımız gençlerimiz arasında birlikteliği daha sağlam kılmak. Çünkü birlikte daha güzel işler, etkinlikler, organizasyonlar yapabiliriz. Gençlik Kolları olarak teşkilat çalışmalarımızın güçlü bir şekilde devam ettiği bu günlerde stres atmak için arkadaşlarımızla birlikte olmak adına her hafta yeşil sahalarda  bir etkinlik düzenliyoruz. Bizi bir araya getiren hem de spora yönelten bu  program sayesinde her hafta bir mahalle veya gençlik dernekleri ile halı sahalarda buluşuyoruz”

Bunları da sevebilirsiniz