Ak Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Kaya’dan TSO ve Esnaf Odalarına Ziyaret

Ak Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya, aday adaylığı süreci çalışmalarını bir yandan parti tabanındaki üye ve delegeler, diğer yandan ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerle sürdürüyor.

Ak Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya çalışma ve ziyaretler kapsamında Havza Madeni İşler Esnaf Odası, Havza Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Havza Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, hem adaylık sürecini ve yapacak olduğu projeler hakkında fikir alışverişinde bundu.

Kaya ziyaretler kapsamında ilk olarak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Burada Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Meclis Başkanı Mustafa Başaran ve yönetim kurulu yeleri ile bir araya geldi.

Havza’da tüm sivil toplum kuruluşlarıyla çok iyi bir ilişki kurduğuna dikkat çekerek; “Havza Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde başka yardımcılığı görevinde bulunduk. Ticaret alanında ve ilçemizdeki esnafların bir çoğu ile hasbihal içerisindeyiz. Havza’ya yeni bir bakış açısı kazandırmak için yola çıktık. Her şeyden önce nasip olurda başkanlık görevi bize verilirse istişare kültürünü arttırmak ve vatandaşın belediye yönetiminde ve yapılacak çalışmalara etkin katılımı için belirli zamanlarda toplantılar düzenleyeceğiz. Ortak akılla yönetilen bir Havza ile ilçemizin bir çok alanda ilerlemesini daha da hızlandıracağız” dedi.

Ak Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya daha sonra Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük, Havza Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin, Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz’ı ziyaret etti.

Bunları da sevebilirsiniz