AK Parti İlçe Başkanlığından Havza Belediye Başkanı İkiz’e ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ve ilçe yönetimini Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler. AK Parti heyetini misafir eden Başkan İkiz; “İnşallah ilçemize ve hemşehrilerimize hizmet yolunda daima birlikte olacağız” dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in makamında gerçekleşen ziyarette AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Murat İkiz’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Havzanın geleceğe taşınması amacı ile planlanan projelerin de istişare edildiği ziyarette Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, anlamlı ziyaretleri için Kurkmazlı ve yönetimine teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı “Mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Partimizin İlçe Başkanı Kurkmazlı ve Yönetim Kurulu Üyesi kardeşlerime nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Havzanın geleceğe hazırlanması ve ilçemize hizmet noktasında teşkilatımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. İnşallah ilçemize ve hemşehrilerimize hizmet yolunda daima birlikte olacağız” ifadelerini kullandı.

Kurkmazlı’ya Ak Parti İlçe Yönetimi ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir