AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ AV. ORHAN KIRCALI BALLICA KAMPÜSÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Ballıca Kampüsümüzü ziyaret ederek, Rektör  Prof. Dr. Mahmut Aydın’dan kampüste yapılan restorasyon ve dönüşüm hakkında bilgi aldı.

Samsun Üniversitesinin gelişimi ve planlanan projelerle ilgili TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı’ ya bilgi sunumu yapan Prof. Dr. Mahmut Aydın, Ballıca Kampüsünde tarihi ve doğal güzelliklerini koruyarak endüstriyel miras olarak kabul edilen tütün kurutma depolarını modern ve işlevsel mekanlara dönüştürme sürecini detaylı olarak aktardı.

VEKİL KIRCALI İSE REKTÖR AYDIN’A VE EKİBİNE TAKDİRLERİNİ İLETTİTütün depolarının kampüse dönüşümünde, eldeki her tür malzemeyi tekrar kullanma ve mekân hafızasını koruyucu yaklaşımı yerinde inceleyen TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı’ ise Prof. Dr. Mahmut Aydın ve ekibine takdirlerini iletti .Ziyarette Vekil Kırcalı’ya, Ak Parti İl Yönetim  Başkan Yardımcıları Mahmut İşbilir ile Haluk Bülbül ve 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven eşlik etti.Köksal ÖNER

 

 

 

Bunları da sevebilirsiniz