AKIN BODUR, BİR AZMİN HİKAYESİ

AKIN BODUR, BİR AZMİN HİKAYESİ
Ama Akın Bodur 'ı enkazdan çıkarmak mümkün değildi. Koca beton sütun kolunun üstüne düşmüştü.Akın Hayatının en zor kararını verecekti. 

Akın Bodur Ya kolu kesilerek kurtulacak ya da enkaz altında hayatını kaybedecekti. Sonunda dayanamayıp abisine (Kolumu keselim) diye seslendi.

BACAKLARINDAN AMELİYAT OLDU
Ve o korkunç operasyon gerçekleşti. İki kardeş birlikte kestiler. Akın Bodur 3 gün önce İstanbul’a getirildi. Bugün Halkalı Acıbadem hastanesinde bacaklarından ameliyat oldu.  Ama yaşam tehlikesini atlattı. Her şeyden önemlisi Akın dimdik, güçlü.

ANACIĞIM O TOPRAKLARDA YATIYOR
Hatta öylesine güçlü ki şimdiden tekrar İskenderun'a dönebilmenin hesabını yapıyor. (Nasıl dönmeyeyim? Cenazesinde olamadığım anacığım o topraklarda yatıyor. Her gün mezarını ziyaret etmeliyim) diye konuşuyor. Akın Bodur Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu bir meslektaşımız. (Bugün hayattaysam bunu gazetecilik mesleğinden edindiğim tecrübelere borçluyum) diyor.

SESSİZ ÇIĞLIK DİYE İKİ KİTAP DAHA YAZMIŞ
Akın 12 Eylül darbesini gözler önüne seren Dört İdam Bir Tanık kitabının yazarı. Ayrıca Arada Kalanlar ve Sessiz Çığlık diye iki kitap daha yazmış. Onun yaşam felsefesinde pes etmek diye bir şey yok.Gene maçlarda görev yapacağım, gene haber peşinde koşacağım, gene kitap yazacağım diyor. Aramıza tekrar hoş geldin Akın..Sen bu mesleğin yüz Akın'sın...
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz