ALAÇAM BELEDİYE BAŞKANI İLYAS ACAR İSTİŞARE TOPLANTILARINA BAŞLADI

Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR, Akgüney mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, mahallenin sorun ve çözümleriyle ilgili istişarelerde bulundu.

Alaçam Belediye Başkanı  İlyas ACAR, MHP İlçe Başkanı Erdinç GÜL, Adalet ve Kalkanıma Partisi İlçe Başkanı Hasan ÖZDEMİR ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, Akgüney Mahallesin’de, mahalle sakinleri katılımları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantılarda mahalle muhtarları ve vatandaşların görüşlerini alan Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR, taleplerle ilgili ayrıntılı bilgi paylaşımında bulundu.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR; mahallerimizin ihtiyaçlarını yerinde incelemek, vatandaşlarımızın taleplerini ve bizlerden beklentileri yerinde dinlemek, yapacağımız çalışmaların daha hızlı ve verimli şekilde olmasını gerçekleştirmek amacı ile siyasi parti temsilcilerimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte tüm mahallemizde Yüce Allah’ın izniyle istişare toplantısı yapacağız.

Tüm mahallelerimizin bugünü ve geleceğini dert edinerek, gece gündüz gayretli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren verimli bir çalışma dönemi gerçekleştirdik. 2020 yılına hazırlıklarımızı yaparak girdik, İlçemizi 2020 yılında bir çok yenilik ve proje bekliyor.

Mart ayında Allah’ın izniyle doğalgaz çalışmalarına başlıyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık.2019 yılında 25 km’lik Asfalt yol yaptık. Bu senede mahalle muhtarımız ile yaptığımız istişareler sonucunda bir çok mahallemize asfalt yaparak mahalle sakinlerimizi kışın çamurdan yazında tozdan kurtaracağız inşallah ,tüm mahallelerimizi çok daha güzel görünüme kavuşturmaya devam edeceğiz. Şuana kadar yapmış olduğumuz hizmetler Allah’ın izniyle katlanarak devam edeceğini bildirmek istiyor. Hepinize saygılarımı sunuyorum”, dedi.

Alaçam Akgüney Mahallesi Muhtarı Kurtça YİĞİT, gerçekleştirilen istişare toplantısı için Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR ve beraberindekilere teşekkür etti; ” Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR ve ekibi biz muhtarlarla her daim koordine halinde. Başkanımıza bizlerle olduğu için mahalle sakinlerim ve kendi adıma teşekkür ediyorum”, dedi.

Bunları da sevebilirsiniz