ALAÇAM BELEDİYESİ GIDA KOLİSİ DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Alaçam Belediyesi Ekipleri ve Mahalle Muhtarları tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen tespit çalışmaları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi yardımı ulaştırılıyor.

Koronavirüs salgınından, sosyal ve ekonomik anlamda etkilenen vatandaşlara imkânları dâhilinde yardım etmeye çalıştıklarını belirten Alaçam Belediye Başkanı  İlyas ACAR ; İlçemizde koronavirus salgını ile geçim sıkıntısı yaşayan ailelerin temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden seri bir şekilde devam ediyor.
Muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu sıkıntılı günleri hep birlikte ele ele vererek, kenetlenerek birlik beraberlik içinde atlatacağız. Hiçbir vatandaşımızın zorda kalmasına gönlümüz razı gelmez.İhtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza imkânlarımız ölçüsünde yardımlarımızı ulaştırmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.
Bu vesile ile yaklaşan Mübarek Ramazan Ayınının ,Yüce Türk Milletine ve Tüm İslam Alemine sağlık , huzur ,kardeşlik  ve bereket getirmesini diliyor,bu sıkıntılı günlerimizin en kısa zamanda geçmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum,”dedi.

Bunları da sevebilirsiniz