ALAÇAM BELEDİYESİ ŞEHİR İÇİ VE İLÇELERE YÖNELİK YENİ MİNİBÜS GARAJININ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİYOR

Şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak adına ilçe genelinde Samsun,Bafra ve Yakaket’e Yolcu taşıma hizmeti sunan Alaçam- Samsun Özel Halk Otobüsü Durağı ve Alaçam – Bafra- Yakakent minibüs durakları yapılacak proje ile artık bir arada olacak.
Karşıyaka Mahallesi Selanik Caddesi Güzergahında bulunan mülkiyeti Alaçam Belediyesine ait eski mezbahanenin bulunduğu alanda yapılacak olan proje ile Alaçam’ın ulaşım kalitesini artırmak, konforlu ,işlevsel ve nitelikli bir minibüs garajı alanı hedef alınarak hazırlanmıştır. Proje ile şehir içi ulaşıma yeni bir düzen ve vatandaşlarımız için kolaylık sağlanması amaçlanmıştır. Şehir içi hizmet veren, Alaçam-Samsun, Alaçam-Bafra ve Alaçam -Yakakent minibüslerinin tamamı bu istasyonda toplanacaktır.
Başkan ACAR;” Şehir içi hizmet veren Alaçam- Bafra- Samsun ve Yakakent minibüs ve otobüs duraklarını bir alanda birleştiriyoruz. Proje ile birlikte vatandaşımızın dolmuşlara ulaşımı daha kolay sağlaması, ilçe merkezinde araç trafik yoğunluğunu önlemek ve şoför esnafımızı tek catı altında toplayıp nitelikli bir alan oluşturuyoruz.Yeni yapılacak olan şehir içi minibüs garajı ilçemize vatandaşlarımıza

hayırlı olsun

.”dedi.

Temel atma törenine Alaçam Belediye Başkanı Sayın İlyas ACAR, MHP İlçe Başkanı Sayın Orhan SANCAK,Belediye Meclis Üyeleri ,Alaçam Belediyesi birim müdürleri katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz