ALAÇAM BELEDİYESİNDE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI

ALAÇAM BELEDİYESİNDE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI
Alaçam Belediyesi ile Türk Yerel-Sen Hizmet Sendikası arasında belediye çalışanı memurlar için Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.
Alaçam Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı İlyas ACAR, Samsun Türk Yerel Hizmet Sendikası Temsilcisi Tuncay ERDEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Sendika Başkanı Tuncay ERDEN, sözleşmenin hayırlara vesile olmasını dileyerek memurlar adına Belediye Başkanı İlyas ACAR’a teşekkür etti.
Sendika Başkanı Tuncay ERDEN, “ Başkanımız atmış olduğu bu imza ile memurlarının yanında olduğunu göstermiştir. Memurlarımız da Alaçam’ a daha iyi hizmet etmek için tüm güçlerini ortaya koyacaktır” ifadelerini kullandı.

Çalışanın emeğinin alın terinin kutsal olduğunu bu sebeple çalışanların refah ve mutluluğuna önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı İlyas ACAR, ‘ Alaçamımıza değer katan çalışmalarımızda personellerimizin alın teri ve emeği var. Emeklerinin karşılığını, idare olarak çalışanlarımıza vermek adına çaba sarf ediyoruz. Sözleşmenin, çalışma arkadaşlarımızın motivasyonlarını arttıracağına inanıyorum. Yüce Allah, bizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

Bunları da sevebilirsiniz