ALAÇAM BELEDIYESINDEN MUHTEŞEM BİR KONSER

 

Alaçam Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni Konseri kapsamında Türk Halk Müziği’nin güçlü seslerinden Sevcan ORHAN ve Ses Sanatçısı Serdar KIDIL Alaçam Cumhuriyet Meydanında sahne aldı.
Yüzlerce Alaçamlının katılımıyla gerçekleşen konserde kendine has ses rengiyle vatandaşlara keyifli bir gece yaşatan Sevcan ORHAN’nın okuduğu türkülere vatandaşlar da hem oyunlarıyla hem de söyleyerek eşlik ettiler. Yaklaşık üç saat süren konserde doyasıya eğlenen Alaçamlılar güzel bir gece yaşadılar. Birbirinden güzel parçalar seslendiren Sanatçı Serdar KIDIL sahne performansıyla hemşerilerinden tam not aldı. Sanatçılar Sevcan ORHAN ve Serdar KIDIL’a Belediye Başkanı İlyas ACAR tarafından katılımlarından dolayı günün anısına çiçek ve plaket takdim edildi .
Belediye Başkanı İlyas ACAR;
“31 Mart 2019 Seçimlerinde belirtiğimiz üzere ilçemize en kısa süre içerinde doğalgaza kavuşturacağız demiştik ve kavuşturduk. Bizlerden katkıları esirgemeyen Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere,Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’ye,Samsun Milletvekililerimiz Sayın Çiğdem KARAASLAN ve Sayın Orhan KIRCALI’ya Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir DURMAZ’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyemiz Sayın Hüseyin EDİZ’e teşekkür ediyor ,şükranlarımı sunuyorum. Yüce Allah’ın izniyle Fatih Mahallemizi bu yıl itibariyle doğalgaza kavuşturuyoruz. Doğalgaz yapım çalışmaları tamamlanan mahallelerimizde 4 km sıcak asfalt ve 4 km beton kaldırım çalışmalarını gerçekleştirdik. Kızlan ve Yenice Mahallerimize halı saha tesisimizi kazandırarak halkımızın hizmetine sunduk. Pazaryerimizi kapatarak milletimizin talebini gerçekleştirdik. Belediye hizmet binamızı tamirat ve tadilat çalışmalarını gerçekleştirdik. Geyikkoşan Sosyal Tesis projesini tamamladık ve halkımızın en kısa süre içerinde hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu yıl içesinde mahallerimize 35 km daha sathi kaplama asfalt yol çalışması yapacağız. Şehir İçi minibüs garajı projesini tamamladık ve önümüz ay itibariyle açılışını gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar 400 km stabilize yol ve 80 km sathi kapmama asfalt çalışması gerçekleştirdik. İlçemizin şehir mezarlığını yeniledik. İnsaallah ilçemize yakışan bir otogar çalışmasınıda gerçekleştireceğiz. Kapalı Pazaryeri, Drama Köprüsü, Anneler Parkı, kanalizasyon ve arıtma tesisi.. bunlar da bizim ortaya koyduğumuz projelerdir. Bugüne kadar benimle birlikte mücadele eden kıymetli Belediye Meclis Üyelerim,mesai arkadaşlarım ve bizlere katkı sağlayan bütün herkese sevgi,saygı ve muhahabetlerimi sunuyorum.”dedi.
Konsere; Belediye Başkanı İlyas ACAR, Mhp İl Başkanı Abdullah KARAPIÇAK ve Yönetim Kurulu Üyeleri ,Mhp Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin EDİS,Mhp Bafra İlçe Başkanı Barbaros TURNA, Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan ÖZDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mhp İlçe Başkanı Orhan SANCAK ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Emekli Danıştay Üyesi ve PTT Genel Müdürü Osman TURAL,Milli Eğitim Müdürü Serhat Murat KARAGÖL, Alaçam Öğretmenevi Müdürü Hüseyin KARA ,ALDEF Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin DEMİRCAN, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan YAŞAR, Alaçam Spor Kulübü Başkanı Özcan NAZLIM, Alaçam Baro Başkanı Av. Arif KIR, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz