VEZDEF (Vezirköprü Dernekleri Federasyonu) Genel Başkanı Ali Cengiz Vezirköprü’den Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

VEZDEF (Vezirköprü Dernekleri Federasyonu) Genel Başkanı Ali Cengiz Vezirköprü’den Belediye Başkan Aday Adayı Oldu…

Ankara’ya giderek MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’a aday adaylığı dilekçemizi sunarak MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Vezirköprü Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık.

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Yeni bir Vezirköprü yapmak için yola çıkarak ilçemiz için, mahallelerimiz ve köylerimiz için, taşın altına elimizi koymaya ve Vezirköprü’nün hak ettiği hizmet ve yönetime sizlerin de desteğiyle talip olduk. Vezirköprü’ye kalıcı eserler bırakmak, çoğulcu yöneticilik anlayışıyla daha ileriye taşımak için yola çıktık, tarihi ve turistik dokusunu ön plana çıkararak, daha modernize bir yaşam, yaşanılabilir bir Vezirköprü’yü sizlerle birlikte inşa etmek için yola çıktık.

Bu başvurumuz bir şahsın tanıtılması, bir kişinin öne çıkartılması, reklamının yapılması hareketi değildir; Vezirköprü’ye çağ atlatma hareketidir, bizim reklama da ihtiyacımız yoktur. Bizler Vezirköprülülerin bizlere yüklediği sorumluluğun sonucu olarak; yola çıktık. Vezirköprümüze hizmet etme inancıyla yola çıktık.

Bizler mazeretlere sığınmadan belediyecilik anlayışını ve belediyelerden beklentileri değiştirmek için yola çıktık. Bizler ben değil biz diyeceğiz; yandaş değil vatandaş diyeceğiz, liyakat sahipleriyle birlikte hizmet üreteceğiz.

Köylü vatandaşımızın kendi getirdiği suya sayaç takılmasına “dur” diyeceğiz; şehirli vatandaşımızın musluğundan bulanık suyu akıtanlara “dur” demek için yola çıktık.

Projelerimizi ve üstlendiğimiz görevi halkımızın her ferdine duyurmak için tüm ekibimiz ile çalışacağız. Lafla, dedikoduyla, boş eleştirilerle uğraşmayacağız.

Siyasi Düşüncemiz Ne Olursa Olsun Ortak Kaygımız VEZİRKÖPRÜ olsun. MHP’de BULUŞALIM!” sloganımız ile yeni bir Vezirköprü inşa edeceğiz.

Not: Adaylığımız açıklandığında projelerimizi yayınlayacağız. Vezirköprü’ye iş istihdamı sağlayacak projeler…

Bunları da sevebilirsiniz