ALIN TERİ VE EMEK SAHİPSİZ KALMAYACAK

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram ile birlikte Canik’te bulunan Eski Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek sanayi esnafı ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

“ESNAF AYAKTA KALMAYA ÇALIŞIYOR”

Tüfekci, Toybelen’de kurulan yeni sanayi sitesine taşınma konusunda sanayi esnafına zorluk çıkartıldığını vurgulayarak, “Buradaki yüzlerce esnafımıza ilk başta söylenen fiyat ile şimdiki fiyat arasında üç dört kat fiyat farkı var. Esnafımız zaten kan ağlarken bir de böyle konular ile uğraştırılması gerçekten üzücüdür. Daha önce de söylediğim gibi Esnaf güçlü olursa Samsun güçlü olur. Alın teri ve emek bu dünyada ki en kıymetli değerlerin başında gelir. 14 Mayıs önce emek, önce alın teri diyenlerin iktidar olacağı gündür.” diye konuştu.

“SANAYİ ESNAFIMIZA DESTEKLER ARTACAK”

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, sanayi esnafına verilen desteklerin yetersiz olduğunun altını çizerek, “Esnafımız mevcut ekonomik şartlarda çok zorlanır hale geldi. Kirasını, faturalarını ödemekte güçlük çekiyor yurt dışından gelen ürünlerde mevcut döviz kurları yüzünden katlandığı için iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor ve doğal olarak da işçilik fiyatlarının artırılması gerekiyor. İşçilik fiyatı artınca da bu sefer vatandaşa yansıyor bu devran yıllardır böyle yükselerek gidiyor. ‘İYİ’lerin iktidarında esnafımıza desteği artırmakla kalmayacağız ülkedeki mevcut ekonomik şartları da iyileştirerek hammadde fiyatlarını düşürecek ve alanın da satanın da karlı olduğu düzene birlikte geri döneceğiz.” dedi

Bunları da sevebilirsiniz