ANAOKULU MÜDÜRÜ HÜLYA ŞEN: ‘GÜLE GÜLE SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ’

İlkadım Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Hülya Şen, “Okulumuzda, öğrencilerimizin eğitimine büyük bir özen gösteriyor ve onların gelişimine destek olmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Yıl boyunca öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve destekleyici personelimizle birlikte birçok önemli etkinlik ve çalışmaya imza attık. Bugün, onların bu başarılarını sizlerle paylaşmaktan büyük gurur duyuyoruz.”dedi.

Eğitimde sadece akademik başarı değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişim de son derece önemli olduğunu belirten İlkadım Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Hülya Şen, “ Bu nedenle, öğrencilerimizin sahne önünde kendilerini ifade etmelerini teşvik etmek amacıyla yılsonu gösterimizde dans ve halk oyunları etkinliklerine yer verdik. Bu gösteriler, öğrencilerimizin özgüvenlerini arttırırken, aynı zamanda birlikte çalışma ve takım ruhu gibi önemli becerileri de geliştirmelerine olanak sağlıyor.” dedi.

‘SİZLERE GÜVENİYOR VE BAŞARILARIZIN DEVAMINI DİLİYORUM’
Son olarak, öğrencilerimize seslenen İlkadım Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Hülya Şen, “Sevgili çocuklar, bugün sahnede harika performanslar sergileyeceğinize inanıyoruz. Sizlere güveniyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Unutmayın ki, her biriniz benzersiz ve değerlisiniz. Ayrıca çocuklarımızın bu özel gününde bizimle birlikte olan Samsun Eğitimbirsen Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yıldız, Okul Müdürlerine ve velilerimize katılanlarından dolayı  teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Programın sonunda Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Hülya Şen, öğretmenleri ile birlikte üzerinde yazılı olan “Öğretmene Şiddete Hayır! Öğretmene Dokunma” pankartıyla ellerinde sahneye çıktılar.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz