ANKARA’DAKİ HEMŞEHRİLERİMİZDEN DEPREM BÖLGESİNE BÜYÜK YARDIM

On ilimizi etkileyen felaketin hemen ardından ASDEF (Ankara Samsun Dernekler Federasyonu) Başkanı İbrahim IŞIK ve Ankara Vezirköprü Platformu başkanı Mustafa SEZER’in önderliğinde harekete geçen Ankara’da ki STK larımız kısa süre içerisinde bir tır dolusu yardım malzemesini tedarik ederek ASDEF binasında özenle paketledikten sonra gerekli izinleri alarak resmi prosedüre uygun olarak ivedilikle deprem bölgesine sevk ettiler.
Gerek ASDEF’e bağlı dernekler gerekse Ankara Vezirköprü Platformu yönetim kurulu ve vatandaşlar olağanüstü bir çaba göstererek saat mefhumu gözetmeksizin bir tır dolusu yardım malzemesini kısa sürede hazır hale getirdiler.
Hatay bölgesine sevk edilen tır, yola çıktıktan sonra ASDEF Başkanı İbrahim IŞIK ‘’Yardımlar konusunda çeşitli olumsuzlukların yaşandığını sıkça duymaktayız fakat bizim paydaşlarımız bu konuda müsterih olsun. Biz bölgede bulunan ilgili makamlarla irtibata geçerek gerekli bilgileri verip malzemeler teslim edildikten sonra teyit almak üzere yardım tırımızı gönderdik. Bu organizasyonda emeği geçen, katkı sunan hemşehrilerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz.’’ Dedi.

Haber: Aydın YÜKSEL…

Bunları da sevebilirsiniz